Салатів з капусти багато, але я готую тільки один: дивує всіх, хто куштує вперше. Незвичайний рецепт

На приготування цього вітамінного салату знадобиться не більш як 10 хвилин. Натомість домашні не залишать на тарілці нічого, ще й добавки попросять. Все буде з'їдено з задоволенням через незвичний смак, хоча застосовувати будемо прості доступні інгредієнти.

На приготування цього вітамінного салату знадобиться не більш як 10 хвилин. Натомість домашні не залишать на тарілці нічого, ще й добавки попросять. Все буде з’їдено з задоволенням через незвичний смак, хоча застосовувати будемо прості доступні інгредієнти.

Вам знадобиться:

  • 1/4 качана капусти;
  • 1 невеликий бурячок;
  • 2 невеликих морквини;
  • 5 волоських горіхів;
  • 2-3 ст.лож. йогурту;
  • 1 зубчик часнику;
  • сіль, чорний молотий перець.
З’єднайте нашинковані овочі

Дістаньте з холодильника продукти, які знадобляться для приготування салату. Капустяний качан бажано брати молодий, тоді салат приємно хрумкотітиме. Зайве листя з капустини обберіть.

Моркву, буряк та часник почистьте. Овочі сполосніть під краном і дайте підсохнути або ж висушіть паперовим рушником. Після цього подрібніть інгредієнти. Капусту нашинкуйте, моркву й буряк натріть на тертушці з великими отворами. Якщо є терка для корейських салатів, можна скористатися нею. Часник відтисніть під пресом, а ядра волоських розтовчіть у ступці.

Додайте решту інгредієнтів і ретельно перемішайте

Змішайте всі овочеві компоненти в одній мисці, додайте горіхову і часникову масу. Посоліть і поперчіть на власний смак. Ще раз ретельно перемішайте, заправте йогуртом і прикрасьте зеленню. Відразу ж подавайте до столу.

Замість йогурту можна використати соняшникову чи оливкову олію – кому як смакує. Головне, що це теж буде корисно для здоров’я. Салатів, подібних до цього рецепту, треба робити дома якомога більше. Вони смачні й чудово поєднуються з картоплею чи м’ясом.

Популярне

Схожі статті

Люблю на застілля готувати запіканки. Це завжди поживно та швидко: картопля з курячою грудкою під сиром

Коли настає час вибору гарячої страви для столу, хочеться знайти щось смачне, ситне і водночас просте в приготуванні. Картопляна запіканка з курячою грудкою під сиром – це саме той ідеальний вибір.

Краще дивитись на зморшки, ніж піти до хірурга: Марічка Падалко, Соломія Вітвіцька проти пластики обличчя?

Дві українські телеведучі, Марічка Падалко та Соломія Вітвіцька, демонструють, що природна краса та зрілість можуть бути настільки ж привабливими, як і молодість, повернена пластичними операціями.

Коли я печу італійське печиво з яблуками та горіхами, то діти чергують на кухні: розлітається ще гарячим

Італійська кухня відома своїми неперевершеними десертами, що підкорюють серця гурманів по всьому світу. Одним із таких кулінарних шедеврів є м'яке печиво з яблуками та волоськими горіхами.