Неймовірно ніжний чізкейк з полуницею без випічки. Ваш ідеальний літній торт. З’їдається моментально!

Практично всі полюбляють солоденьке, проте стояти довго біля плити та випікати бісквіти не всі мають змогу та бажання. В сезон полуниці пропонуємо вам ідеальний літній торт без випічки, з желе та полуницею.

Цей десерт не потребує багато часу, робиться легко, а смакує ну дуже добре. Полуниця завжди прикрасить ваш тортик та додасть свіжості.

Інгредієнти:

  • Печиво – 250-300 г.
  • Вершкове масло – 100 г.
  • Згущене молоко – 2 ст. л.
  • Сир кисломолочний 5-9 % – 350 г.
  • Сметана 15-20 % – 250 г.
  • Цукор – 130 г.
  • Ванільный цукор – 10 г
  • Желатин – 15 г.
  • Полуниця – 350 г.
  • Желе полуничне – 1 пачка (90 г)

Спосіб приготування:

Подрібнюємо печиво в блендері, додаємо розтоплене вершкове масло (не гаряче), перемішуємо та додаємо згущене молоко. Наша основа для чізкейку готова! Форму для випічки застеляємо пергаментним папером та викладаємо основу з печива, щільно її придавлюючи.

Основа з печива
Основа з печива

Заливаємо желатин гарячою водою (300 мл). Вода повинна бути не більше 95 градусів, не кип’яток. Перемішуємо та залишаємо охолонути.
В окремій ємності змішуємо сир, сметану, цукор та ванільний цукор. Замішуємо все спочатку ложкою, а потім блендером до однорідної маси. Вливаємо в масу наш желатин кімнатної температури. Перемішуємо вінчиком та виливаємо все це на нашу основу з печива. Ставимо все в морозильник на 20-25 хвилин.

Виливаємо молочну масу на основу
Виливаємо молочну масу на основу

Пачку полуничного желе розчиняємо у 400 мл. гарячої води та даємо охолонути до кімнатної температури.
Витягаємо з морозильника нашу форму та викладаємо на неї полуницю, розрізану навпіл.

Викладаємо полуницю
Викладаємо полуницю

Виливаємо зверху кілька ложок полуничного желе та ставимо в морозильник на 15-20 хвилин щоб зафіксувати полуницю. Далі виливаємо решту желе і наш тортик готовий! Ставимо його в морозильник на 1 годину а потім в холодильник на 4-5 годин.
Тортик вийшов дуже апетитний, полуниця з желе зверху виглядає надзвичайно красиво! Подавайте його до столу та насолоджуйтесь!

Торт з полуницею
Торт з полуницею

Популярне

Схожі статті

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.

Якщо ви шукаєте варіант простої вечері, то вам сюди: картопляний пиріг із сиром — навіть руки не забрудните

Не гайте часу і приготуйте цей смачний картопляний пиріг з сиром для вашої наступної вечері, тому що це просто ідеальний варіант сімейного застілля.

Тіна Кароль розповіла про бажання співати у музичному гурті: невже поп-діва перериває сольну кар’єру?

Завдяки своїй сольній кар'єрі Тіна Кароль стала іконою української сцени. Проте, не всі знають, що за її успіхом стоїть велика мрія – співати у жіночому ансамблі.