За цим рецептом чистити молоду картоплю не потрібно: п’ять простих інгредієнтів і смачна вечеря готова

Сезон молодої картоплі обожнює чимало людей. Пропонуємо простий рецепт смачної картоплі з хрумкою скоринкою, яка дуже просто готується та чудово смакує

Основна особливість молодої картоплі полягає в простоті її приготування. Бульбу не потрібно чистити й додатково обробляти – достатньо відварити її та злегка підсмажити на сковороді. Саме цим рецептом поділився відомий український кулінарний блогер Крючков. На своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм він розповів, як готувати молоду картоплю, яка стовідсотково стане вашим улюбленим частуванням. Отже, запасайтесь потрібними інгредієнтами та беріться до приготування страви.

Інгредієнти:

  • Картопля;
  • Вершкове масло;
  • Часник;
  • Чорний молотий перець і сіль;
  • Зелень.

Спосіб приготування:

Перш за все потрібно помити молоду картоплю та відварити у звичайній каструлі. Далі залиште бульбу у холодній воді та дозвольте їй охолонути. Цей крок необхідно зробити, за словами кулінарного блогера, який поділився рецептом, для того, щоб зупинити процес приготування. Якщо обсмажувати гарячу картоплю, не з’явиться скоринки, а всередині вона буде перевареною. А ось охолоджена молода картопля на пательні стане хрумкою, а всередині – мармеладною.

Відваріть картоплю та дайте їй охолонути
Відваріть картоплю та дайте їй охолонути

Перед тим, як братись до обсмаження частування, потрібно розрізати плоди навпіл. Підігрійте пательню та змажте її вершковим маслом. Викладіть часник, посоліть і додайте перцю на власний смак. Потім – додайте на сковороду розрізану навпіл картоплю.

Підготуйте картоплю до смаження
Підготуйте картоплю до смаження

Обсмажуйте картоплю до золотої скоринки, час від часу помішуючи.

Підсмажте картоплю на пательні
Підсмажте картоплю на пательні

Готову страву викладіть на тарілки та прикрасьте свіжою зеленню. Така страва легко стане вашою улюбленою вечерею або ж ідеальним обідом. Гарантуємо, що ви точно захочете приготувати таким способом молоду картоплю ще раз, варто буде лише скуштувати її вперше. Смачного!

Популярне

Схожі статті

Такого ще не бачила. Готується просто, а дивує навіть професіоналів: рецепт відкритих пельменів на сковороді

Пельмені - це знайома всім, проста і смачна страва. Але навіть їх можна приготувати креативно і незвично. Сьогодні ми підготували рецепт відкритих пельменів у ніжному тісті. Сподобається кожному.

Настя Каменських вперше заговорила про розлучення з Потапом і стосунки з молодим співаком: “Він креативний”

Українська співачка Настя Каменських вперше заговорила про свого нового фаворита – молодого та харизматичного красеня. А ось про стосунки з Потапом артистка була не багатослівною.

Так салат “Вінегрет” ніхто не готує, а хто пробує – дивується: роблю його по-новому з секретним інгредієнтом

Спробуйте приготувати "Вінегрет" з додаванням секретного інгредієнта, завдяки якому салат набуде зовсім нового смаку, і ви більше ніколи не готуватимете по-іншому.