Всього 3 простих продукти в складі. Намазка на хліб: така смачна, що не встигаю подавати на стіл

Хліб – усьому голова. А якщо його подати зі смачною й ніжною намазкою за цим рецептом, то закуска стане ідеальним перекусом або чудовим доповненням до обіду чи вечері

Ніжна грибна намазка на хліб стовідсотково стане вашою улюбленою закускою. Кулінари поділились цим простим, але дуже смачним рецептом. Для приготування цієї намазки потрібно всього три основних інгредієнти. Попри таку простоту, страва виходить дуже вдалою. Кулінари рекомендують подавати її до грінок або ж до свіжого хліба. Закуска ідеально доповнить тарілку гарячого супу або ж другу страву – все залежить виключно від вашої фантазії та особистих вподобань.

Кулінари розповіли, як приготувати смачну грибну намазку на хліб
Кулінари розповіли, як приготувати смачну грибну намазку на хліб

Інгредієнти:

  • 600 грамів печериць;
  • Одна цибуля;
  • 2 курячих яйця.

Спосіб приготування:

Очистьте цибулю та помийте гриби. За бажання, ви також можете додати в намазку часник. Розігрійте пательню та влийте туди зовсім трішки олії, викладіть цибулю та дайте їй стати злегка м’якою. Тоді додайте нарізані гриби та перемішайте. Якщо використовуєте часник, то додавайте його на пательню третім за чергою. Підсоліть на власний смак і, за бажання, додайте свої улюблені спеції. Отриману суміш потрібно смажити щонайменше 10 хвилин, але не довше 15 хвилин.

Майже готову намазку зніміть з вогню та залиште її ненадовго, аби вона трішки охолола. Поки суміш остигає за кімнатної температури, відваріть круто яйця та помістіть їх у холодну воду, аби вони охололи. Очистьте та розріжте на четвертинки. Всі готові інгредієнти для намазки помістіть у глибоку миску або чашу блендера та перебийте. Подрібніть до стану пасти.

Грибна намазка стане вашою улюбленою стравою
Грибна намазка стане вашою улюбленою стравою

В кінці спробуйте готову намазку та, за потреби, додайте більше солі або спецій. Ось і все – грибна намазка готова. Подавати таку страву, як ми вже казали, можна до грінок або свіжоспеченого хліба. В будь-якому разі закуска вийде дуже смачною та точно потішить вас незабутніми емоціями. Смачного!

Популярне

Схожі статті

Закусок багато не буває: огірки по-корейськи — знаменита страва кімчі. Це не лише смачно, а ще й корисно

Коли справа доходить до корейської кухні, багато хто експериментує з різноманітними стравами, щоб відчути екзотичні смаки та нові кулінарні враження. Але на першому місці — знаменита кімчі з огірків.

Українська Південна Пальміра не гірше Мальдівів: Леся Нікітюк приїхала в Одесу й приголомшила своїм виглядом

Леся Нікітюк ніколи не відмовляє собі похизуватися своїми принадами та зробити цікаві фото з міст, де вона буває по роботі або просто відпочиває.

Рецепт на вагу золота: м’ясні гнізда з грибами та яйцями готую на всі свята. Ніхто не вірить, що це просто

Існують рецепти, які цінуються як справжній кулінарний скарб, адже їхній смак і вигляд підкорюють з першого ж погляду та шматочка. Одним із таких є рецепт м'ясних гнізд з грибами та яйцями.