Торт без випічки і духовки за 15 хвилин: в рецепті немає навіть печива. Смачний і простий тортик на сковороді

У спекотні дні не хочеться вмикати духовку. Але порадувати себе й рідних тортиком можна і без цього. Коржі швидко смажаться на пательні, змащуються заварним кремом і посипаються горіхами – виходить дуже швидко і неймовірно смачно.

У спекотні дні не хочеться вмикати духовку. Але порадувати себе й рідних тортиком можна і без цього. Коржі швидко смажаться на пательні, змащуються заварним кремом і посипаються горіхами – виходить дуже швидко і неймовірно смачно.

Вам знадобиться:

  • 500 мл молока;
  • 3 яйця;
  • 4 г ванільного цукру;
  • 2 ст.лож. цукру;
  • 510 г борошна;
  • 200 г вершкового масла;
  • 350 г згущеного молока;
  • 5 г розпушувача;
  • 200 г волоських горіхів.
Коржі викладаються гіркою і намащуються заварним кремом

Оскільки з коржами проблем не буде – вони готуються доволі швидко, то спочатку беріться до приготування заварного крему. У сотейник налийте молоко, вбийте 2 яйця, додайте ванільний цукор, 60 г борошна, цукор. Заварюйте на слабкому вогні, постійно перемішуючи. Поступово маса закипить і почне густіти. Тоді додайте вершкове масло і можете знімати з вогню.

Крем відставте в бік, нехай холоне, а самі приступайте робити коржі. Тим часом змішайте згущенку, яйце, розпушувач. Розмішавши, додайте 350 г просіяного борошна. І ще раз перемішайте. Додайте ще 100 г борошна і замісіть тісто. Отриманий ковбик розділіть на 8 частин.

Якщо хочеться, щоб було красиво, боки торта змастіть кремом і посипте крихтами

Пательню поставте на газ, щоб розігрівалася. Кожний шар із тіста розкачайте і тарілкою виріжте однакові круги. Викладайте почергово на сковорідку, яку не треба змащувати олією. З одного боку смажте 1 хвилину, переверніть і витримайте на вогні ще 30 секунд.

Коли коржі й крем стануть холодними, збирайте тортик – змащуйте кожен корж кремом і викладайте гіркою. Верх виробу присипте подрібненими волоськими горіхами. Тепер покладіть швидкий тортик у холодильник. Нехай настоїться хоча б 2 години. Після цього можна приступати до солодкого чаювання.

Популярне

Схожі статті

Мої ліниві пиріжки розлітаються за секунду, а готую їх ще менше: рецепт, яким свого часу підкорила чоловіка

Якщо у вас завжди мало часу на приготування страв, то потрібно спробувати зробити такі ліниві пиріжки. Готуються вони на сковороді за лічені хвилини, а у вас з'явиться хвилинка на себе.

Беру шматочок ковбасного сиру і морквину: салат “Сонячний настрій” за 3 хвилини. Навіть нарізати не треба

Салат "Сонячний настрій" готується дуже просто й швидко. Інгредієнти натираються на тертушці, тож їх не потрібно кришити ножем. Кількість продуктів указано на 1 порцію, тож збільшуйте за потреби.

Найшвидший торт, який мені колись доводилось пекти: легкі коржі із заварним кремом самі тануть в роті

Важко уявити щось більш апетитне, ніж аромат свіжоспеченого торта. Він — справжній шедевр кулінарії, якщо його секрет полягає в гармонійному поєднанні бісквітних коржів та ніжного заварного крему.