5 начинок для м’ясних пальчиків. Ваші гості будуть у захваті від цих кручеників: на смак як домашня ковбаса

Ця ситна та дуже смачна закуска точно стане хітом вашого святкового стола. Пропонуємо обрати одну з цих начинок, аби ще більше здивувати гостей ніжним та особливим смаком

Смачні та дуже соковиті рулетики “М’ясні пальчики” – далеко не нова закуска. Такою стравою вже давно не здивуєш гостей, попри те, що кручиники виходять неймовірно ніжними та водночас ситними. Втім, якщо у вас намічається звана вечеря, пропонуємо обрати зі списку одну з начинок, яка точно приємно здивує кожного, хто спробує закуску. Отже, записуйте рецепт.

Особливою майстерністю завжди вважалось приготувати м’ясні скибочки, в які ви завертатимете начинку, таким чином, що м’ясний шар буде тонким. У такому разі вам не потрібно буде закріплювати рулетик зубочисткою або ниткою, адже він і так триматиме форму. Для маринаду свинини рекомендують брати кефір або грецький йогурт.

Начинка №1

Перший варіант сподобається любителям грибів. Така начинка не лише добре смакуватиме, але й потішить вас великою кількістю корисних мікроелементів і вітамінів. Отже, для приготування м’ясних пальчиків з такою начинкою, візьміть гриби, цибулю та олію для смаження. Обсмажте спершу цибулю, далі – гриби. Потім закрутіть все у м’ясо.

Ідеї начинки для смачної закуски М'ясні пальчики
Ідеї начинки для смачної закуски М’ясні пальчики

Начинка №2

Якщо гриби для вас – це занадто нудна начинка, то спробуйте поєднати м’ясо з горіхами. Повірте, цей смак ви не забудете ніколи в житті. Отже, подрібніть грецькі горіхи, додайте до нього перебитий часник, трішки кропу або іншої зелені на власний смак, додайте сметану або майонез і трішки підсоліть.

Начинка №3

Цей варіант ідеально підійде для любителів кисленького. Дрібно наріжте мариновані огірки, змішайте їх з маринованою цибулею. Загорніть все у м’ясо.

Яку начинку зробити для закуски М'ясні пальчики
Яку начинку зробити для закуски М’ясні пальчики

Начинка №4

М’ясо та чорнослив – поєднання ресторанного рівня. Отже, якщо вам захотілось вразити гостей незвичайним і терпким смаком, цікавим поєднанням солодкого й солоного, спробуйте таку начинку для закуски “М’ясні пальчики”. Змішайте чорнослив і часник та загорніть все у м’ясо.

Начинка №5

Останній варіант начинки підійде для любителів гострого та пікантного смаку. Дрібно наріжте звичайне засолене сало, додайте до нього гострий мелений перець і французьку гірчицю. Для аромату та смаку додайте також мелену паприку. Добре все перемішайте та загорніть у м’ясо. За бажання, можете замінити сало на смажені баклажани.

Популярне

Схожі статті

Лілія Ребрик після хрещення показала обличчя крихітки: чи схожі сестри між собою та хто з них мамина копія

Сім'я Лілії Ребрик та Андрія Дикого завжди викликала захоплення серед шанувальників. І нещодавно Лілія знову поділилась зворушливими фотографіями своїх доньок, включаючи найменшу, яку вже похрестили.

Закусок багато не буває: огірки по-корейськи — знаменита страва кімчі. Це не лише смачно, а ще й корисно

Коли справа доходить до корейської кухні, багато хто експериментує з різноманітними стравами, щоб відчути екзотичні смаки та нові кулінарні враження. Але на першому місці — знаменита кімчі з огірків.

Українська Південна Пальміра не гірше Мальдівів: Леся Нікітюк приїхала в Одесу й приголомшила своїм виглядом

Леся Нікітюк ніколи не відмовляє собі похизуватися своїми принадами та зробити цікаві фото з міст, де вона буває по роботі або просто відпочиває.