“Ну дуже смачно”: простий рецепт ніжних кабачкових оладок від Володимира Ярославського з “МастерШефу”

Відомий український кулінар і зірка проєкту "МастерШеф" Володимир Ярославський поділився вдалим рецептом кабачкових оладок. Мінімум часу, зусиль, але максимум смаку та поживності

Сезон кабачків у самому розпалі, тому потрібно ловити момент – вважає відомий український кулінар, ресторатор і суддя проєкту “МастерШеф”. Друг і колега легендарного Ектора Хіменеса-Браво поділився своїм фірмовим рецептом кабачкових оладок. Знаменитість запевняє, що смак цієї страви приємно вас вразить. Головна особливість цієї страви, говорить Ярославський, її текстура.

“Цього разу вирішив зробити класичні кабачкові оладки, але нарізати їх руками. Вийшло ну дуже смачно, текстура неймовірна”, – зазначив Володимир Ярославський.

Ярославський розповів, як правильно готувати літні кабачкові оладки
Ярославський розповів, як правильно готувати літні кабачкові оладки

Слід додати, що кабачкові оладки можна подавати і до гарніру як доповнення, і як головну страву. Ідеальним буде приготувати до цієї закуски часниковий соус на основі сметани або майонезу – за власним бажанням і на свій розсуд. Отже, берімося до справи.

Інгредієнти:

  • 200 грамів кабачків;
  • Одне яйце;
  • Половина середньої цибулі;
  • 2 столові ложки борошна;
  • Сіль, перець – на смак;
  • Зелень;
  • Олія для смаження.

Спосіб приготування:

Помийте кабачок і очистьте цибулю. Ці інгредієнти дрібно наріжте та перекладіть в окрему миску. Туди ж додайте дрібно нарізану зелень, яйце та просіяне борошно. Трішки підсоліть майбутнє “тісто” на оладки та додайте перцю. Дуже добре перемішайте отриману суміш та починайте смажити. Готуйте їх на добре розігрітій з олією сковороді.

Володимир Ярославський рекомендує злити рідину з молодих кабачків, якщо саме такі ви використовуєте для приготування. Перш ніж готувати, дрібно їх наріжте, підсоліть і дайте настоятись 10-15 хвилин. Злийте воду та продовжуйте готувати “тісто” далі за рецептом.

Ці кабачкові оладки сподобаються кожному, хто їх скуштує
Ці кабачкові оладки сподобаються кожному, хто їх скуштує

Подавайте страву разом з улюбленим соусом і будьте готові смажити добавку. Смачного!

Популярне

Схожі статті

Більше ніяких покупних хачапурі й пиріжків: неймовірні картопляні трубочки без дріжджів, але з секретиком

Якщо ви любите домашню випічку і хочете спробувати щось нове, цей рецепт для вас — картопляні трубочки з бездріжджового тіста. Замість дріжджів ми використовуємо інший продукт, про який й розкажемо.

Неймовірно смачно та ситно: ходовий рецепт овочевого рагу на обід. Готую тричі на тиждень і все одно мало

Овочеве рагу з томатною пастою – просто ідеальний варіант щоденного обіду або вечері для всієї сім'ї. Про покроковий рецепт цієї смакоти – читайте у матеріалі.

“Колишній приповз”: Христина Горняк після розлучення з Володимиром Остапчуком натякнула на нові стосунки

Христина Горняк, колишня дружина Остапчука, продемонструвала кадри, на яких постала в обіймах загадкового чоловіка та натякнула, що має нові стосунки.