Піцу можна приготувати за 10 хвилин: тісто місити не знадобиться, та й духовку вмикати не потрібно

Спробувавши зготувати піцу за цим рецептом, будете повторювати подібне знову і знову. Випікати нічого не доведеться. Усе готується на пательні, причому на все про все йде не більше 10 хвилин, а результат по-справжньому вражає.

Спробувавши зготувати піцу за цим рецептом, будете повторювати подібне знову і знову. Випікати нічого не доведеться. Усе готується на пательні, причому на все про все йде не більше 10 хвилин, а результат по-справжньому вражає.

Вам знадобиться:

  • 8 ст.лож. сметани;
  • 2 яйця;
  • 9 ст.лож. борошна;
  • 0,5 ч.лож. соди;
  • 100 г копченої ковбаси;
  • 40 г зеленої цибулі;
  • 150 г сиру;
  • 2 ст.лож. гострого томатного соусу;

сіль, чорний перець, олія.

Тісто виливається на сковорідку

Сковорідку, в якій готуватимете піцу, обирайте глибоку і з товстими стінками. Так вона краще зберігатиме жар, і страва зготується швидше.

Розбийте в мисочку яйця, додайте сметану. Бажано, щоб вона була середньої жирності, але й будь-яка інша підійде. Масу збийте, щоб стала однорідною.

Поступово додавайте борошно окремими ложками, ретельно перемішуючи. Посоліть, поперчіть і не забудьте всипати соду. Ще раз збийте масу і відставте, щоб тісто трішки настоялося.

Допоки тісто “відпочиває”, приступайте до приготування начинки. Кладіть усе, що знайдете у холодильнику. У нашому випадку це копчена ковбаса і зелена цибуля. Можна додавати гриби, кукурудзу, зелений горошок, ананаси, шпроти тощо. Чим різноманітніша начинка, тим смачнішою у підсумку вийде піца. Окремо натріть на тертушці твердий сир.

Смажиться піца під закритою кришкою

Пательню поставте на вогонь, налийте на дно трішки олії. Покрутіть сковорідку в руках, щоб вона розтеклася по всій поверхні. Виливайте туди тісто, яке покрийте шаром гострого томатного соусу. Зверху викладайте начинку, розрівнюючи шар. І в останню чергу притрусіть натертим сиром.

Тепер вогонь прикрутіть до мінімуму і накрийте пательню кришкою. Через 5 хвилин зніміть кришку й подивіться, в якому стані перебуває піца. Можливо, треба ще трішки потримати на плиті. Щойно сир розплавиться, а кухнею полине приємний аромат, можете бути певні – піца на сковорідці готова.

Популярне

Схожі статті

Коли вдома є фарш і трішки картоплі: рецепт моєї свекрухи, гості називають його справжнім делікатесом!

М'ясний фарш з картоплею та сиром, запечені в духовці – ідеальний варіант, якщо хочеться побалувати себе та домашніх смачненьким. Швидше записуйте рецепт!

Катя Осадча показала власний будинок ззовні – утопає в зелених насадженнях: родинне гніздечко на мільйон

Час від часу Катя Осадча влаштовує фотосети просто з власного обійстя. От таким чином ми й можемо судити про те, як виглядає котедж телеведучої та прибудинкова територія.

Начинка для млинців, про яку мало хто знає + рецепт налисників “Три склянки”. Готую кожен день на замовлення

Цей рецепт налисників цікавий тим, що не доведеться запам'ятовувати чи записувати рецепт. Просто берете всіх основних інгредієнтів по 1 склянці. І виходить справжнє кулінарне диво.