Підсіла на молоду капусту за цим рецептом: дешево, а смакує як м’ясо. Не знаю, чому я раніше так не робила

Літній раціон суттєво відрізняється від того, що люди звикли куштувати взимку або восени. З настанням тепла кожному хочеться їсти набагато більше овочів і фруктів

Нині на ринках можна придбати смачну молоду капусту. Якщо салати вам вже набридли, то спробуйте приготувати овочі за цим рецептом. Така страва стане ідеальним доповненням до гарніру або ж буде чудовим варіантом для сніданку або перекусу. Готується смажена молода капуста дуже просто та швидко, а смакує чудово. Отже, придбайте всі необхідні інгредієнти та беріться до приготування ідеальної літньої страви!

Як смачно та незвичайно приготувати молоду капусту
Як смачно та незвичайно приготувати молоду капусту

Інгредієнти:

  • 700 грамів молодої капусти;
  • 2 курячі яйця;
  • Кріп сушений;
  • Сушений часник;
  • Сіль та чорний перець на смак;
  • Помідори чері для сервірування.

Спосіб приготування:

Першим кроком потрібно відварити молоду капусту. Для цього поставте закипати воду, а потім – помістіть в окріп розрізану на чотири частини капусту. Варіть качан, поки він не стане м’яким. Тим часом почніть готувати кляр для смаження молодої капусти. У тарілку вбийте яйця та додайте туди часник, мелений чорний перець, зелень та сіль. Дуже добре все перемішайте, поки зверху не утвориться красива пінка.

Коли капуста відварилась, дістаньте її з води та залишити охолонути. Наріжте овоч скибочками, товщиною від 1,5 до 2 сантиметрів. Налийте на сковороду олії та поставте грітись, шматочки капусти опустіть в яєчну суміш та викладіть на пательню. Смажте до золотої скоринки з обох боків. Налаштуйте середній вогонь, але не “переборщіть” – інакше капуста просто пригорить, але не встигне підрум’янитись. Подавайте смажену молоду капусту з помідорами чері.

Рецепт смаженої молодої капусти в яйці
Рецепт смаженої молодої капусти в яйці

Подавайте готову молоду капусту як доповнення до гарніру чи основної страви. Втім, куштувати таке частування можна й без будь-яких додатків – смак вас точно приємно вразить. Смачного!

Популярне

Схожі статті

Люблю на застілля готувати запіканки. Це завжди поживно та швидко: картопля з курячою грудкою під сиром

Коли настає час вибору гарячої страви для столу, хочеться знайти щось смачне, ситне і водночас просте в приготуванні. Картопляна запіканка з курячою грудкою під сиром – це саме той ідеальний вибір.

Краще дивитись на зморшки, ніж піти до хірурга: Марічка Падалко, Соломія Вітвіцька проти пластики обличчя?

Дві українські телеведучі, Марічка Падалко та Соломія Вітвіцька, демонструють, що природна краса та зрілість можуть бути настільки ж привабливими, як і молодість, повернена пластичними операціями.

Коли я печу італійське печиво з яблуками та горіхами, то діти чергують на кухні: розлітається ще гарячим

Італійська кухня відома своїми неперевершеними десертами, що підкорюють серця гурманів по всьому світу. Одним із таких кулінарних шедеврів є м'яке печиво з яблуками та волоськими горіхами.