Так готувала бабуся і мене навчила. Замість пиріжків на перекус: ситні та смачні бутерброди з фаршем

Коли фаршу залишилося зовсім трішки і на котлети ніяк не вистачить, підключаємо важку артилерію і розбавляємо основний продукт нарізаними шматочками хліба. Довго чекати в духовці, поки бутерброди спечуться, не доведеться, адже їх треба підсмажувати на пательні. Виходить привабливо і дуже смачно.

Коли фаршу залишилося зовсім трішки й на котлети ніяк не вистачить, підключаємо важку артилерію і розбавляємо основний продукт нарізаними шматочками хліба. Довго чекати в духовці, поки бутерброди спечуться, не доведеться, адже їх треба підсмажувати на пательні. Виходить привабливо і дуже смачно.

Вам знадобиться:

  • 0,5 кг фаршу;
  • 1 морквина;
  • 1 цибулина;
  • 1 яйце;
  • 1 буханець нарізаного хліба;
  • 100 мл олії;
  • сіль, спеції.
До фаршу додають моркву, цибулю, яйце і сіль

Фарш можна брати будь-який – свинячий чи яловичий. А ще краще, якщо є суміш цих двох видів. Тоді бутерброди просто танутимуть у роті. Перець можете взяти чорний мелений або ж додайте духмяні трави, яким віддаєте перевагу.

Неважливо, який у вас хліб – пшеничний чи білий. Обирайте свій улюблений. Бутерброди однаково смакуватимуть добре.

Для початку почистьте морквину з цибулиною. Моркву натріть на дрібній тертушці, а цибулю наріжте невеликими кубиками. Якщо готового фаршу немає, і м’ясо доведеться перекручувати, то в м’ясорубку можна заразом додати й овочі.

Фарш намащується на хліб і смажиться на пательні м’ясом донизу

З’єднайте фарш з морквою та цибулею, додавши туди ж яйце, сіль і суміш перців. Усе ретельно перемішайте. Фарш не повинен бути рідким, бо під час смаження відстане від хліба.

Пательню розжарте на вогні, налийте олії. Викладайте шматочки хліба, щедро змащені фаршем, на сковорідку м’ясною намазкою донизу. Смажте не більше 5 хвилин, після чого зніміть з вогню і перекладіть на таріль.

За бажанням можете підсмажити шматочки батона з іншого боку. Але зважте, що у такому разі хліб всотає чимало олії, і калорійність страви значно зросте. Втім, обирати вам.

Популярне

Схожі статті

Тераса на березі річки: Наталія Могилевська показала частину свого будинку, куди щоранку виходить в халаті

Наталія Могилевська показала розкішну терасу у своєму будинку на березі річки, яку тільки нещодавно закінчила будувати. Співачка зауважила, що тепер має велику родину та усім повинно вистачати місця.

Соковитий, повітряний та ароматний ромовий пиріг до чаю: рецепт з кулінарного зошита мами з усіма секретами

Ромовий пиріг – це класичний десерт, який не залишить байдужим жодного ласуна. Сподіваємося, що цей рецепт стане вашим улюбленим, і ви будете радувати своїх близьких цим ароматним і ніжним пирогом.

Як виглядає реальний чоловік Олени Кравець з “Кварталу 95”: до шлюбу з ним її знали як Лєну Маляшенко

Лєну Маляшенко та Сергія Кравця звів КВК. Вони разом грали у криворізькій команді. У день свого 18-річчя він зізнався в коханні. Весілля зіграли лише через 5 років, коли Олена врешті завагітніла.