Макарошки, яйце і трохи м’яса: Лілія Ребрик поділилася рецептом свого ідеального супу – бульйон йде окремо

Талановита людина, талановита в усьому. Здається, Лілія Ребрик виправдовує цей постулат на сто відсотків. Подивиться, що пропонує спробувати приготувати ця жінка-зірка, жінка- господиня.

Лілія Ребрик в своєму Іnstagram поділилась  рецептом ідеального супу. Тільки, дивлячись на цей кулінарний витвір, відчуваєш, як уже починається слиновиділення. До того ж сам вигляд страви надає естетичне задоволення.

Рецепт ідеального супу від Лілії Ребрик
Рецепт ідеального супу від Лілії Ребрик

Втім, погодьтеся, що краще один раз спробувати, ніж сто разів просто дивитися.

Давайте розберемось.

З чого складається страва

Дрібна локшина, м’ясо пісне, морква, яйце, зелень, бульйон. Як бачимо, все просто. Втім Зверніть увагу на те, яким прозорим вийшов цей суп. Отже, як його приготувати.

Готуємо

Зрозуміло, що для досягнення такої прозорості кожен з інгредієнтів відварюються окремо.

Локшину треба брати тонку з твердих сортів пшениці ( знов таки, щоб не розварилася) відваріть так, як сказано в інструкції на упаковці.

Моркву почистить, помийте та відваріть цілком до м’якості.

Яйця варимо круто.

Помийте, стряхніть та обсушіть зелень. Краще взяти мікс з укропу та петрушки. Дрібно поріжте її.

Тепер треба відварити бульйон. Нічого нового в технології варки бульйону немає. Головне саме  в цьому рецепті те, що м’ясо треба взяти пісне та варити його до повної готовності на дуже повільному вогні (тобто вогонь треба  збавити одразу, як воно закипить). Сіль додайте за власним смаком.

Як тільки м’ясо буде готове, витягніть його з бульйону, дайте охолонути, а тоді вже поріжте його на дрібні шматочки.

Якщо бульйон вийшов не дуже прозорим, спробуйте додати в нього збиті курячі білки. Доведіть все до кипіння, дайте охолонути та процідить.

Тепер можна зібрати страву кожному в тарілку: покладіть локшину, порізану кубиками моркву, додайте розрізане навпіл яйце, залийте бульйоном, посипте зеленню. Зверніть увагу, в рецепті Лілії продукти не змішані, а начебто кожен окремо на одній тарілці.

Популярне

Схожі статті

Як свати перестали бути сватами: Анна Кошмал й Олександр Феклістов про колишніх колег по комедійному серіалу

Працюючи з колегами пліч-о-пліч й обмежуючись рамками професійних стосунків, не завжди розумієш, які люди поряд з тобою і, щобільше, які в них політичні погляди.

Цукерки давно не купую, бо готую з вівсянки та сухофруктів: без цукру і клопотів. Домашні ласощі за хвилини!

Домашні цукерки з вівсянки відмінно смакують до чашки чаю й швидко втамують голод. Ці солодощі досить варіативні, адже можна додавати улюблені сухофрукти та горіхи.

Спробувала в гостях, повторила вдома і тепер мої просять її щодня: запечена у фользі картопля з грибами

Подорожуючи кулінарним світом, ми часто зустрічаємо страви, які залишають незабутні враження і здатні змінити наше уявлення про смак. Одна з таких страв — запечена у фольгу картопля з грибами.