“М’ясні кишеньки” припали до вподоби чоловіку: ароматне соковите філе виглядає доволі оригінально

З цим рецептом впорається навіть кулінар-початківець. При цьому страва виглядатиме так, неначе її готував досвідчений шеф-кухар. Курятина вийде ніжною, ароматною і дуже соковитою.

З цим рецептом впорається навіть кулінар-початківець. При цьому страва виглядатиме так, неначе її готував досвідчений шеф-кухар. Курятина вийде ніжною, ароматною і дуже соковитою.

Вам знадобиться:

  • 2 курячих грудки;
  • 300 г помідорів;
  • 150 г твердого сиру;
  • 2 ст.лож. майонезу;
  • 1 ч.лож. гірчиці;
  • сіль, мелений чорний перець.
Зробіть повздовжні надрізи

Куряче філе вибирайте якомога більше, так страва матиме кращий вигляд. Твердий сир можете замінити сулугуні чи моцарелою. Томати мають бути твердими, щоб зберегли форму під час запікання. Додатково можете застосовувати улюблені спеції, наприклад, базилік, каррі, паприку чи візьміть спеціальну приправу до курки.

Найперше увімкніть духовку, щоб розігрілася до 180 градусів. Самі ж тим часом промийте під краном грудки й обмокніть паперовим рушником. Якщо є плівки, шкірка чи жир, обріжте.

У кишеньки покладіть сир і помідори

Розріжте кожну грудку навпіл вздовж так, щоб половинки не роз’єдналися. Проробіть впоперек надрізи на відстані 1 см один від одного. Стежте, щоб не прорізати м’ясо наскрізь. Посоліть з усіх боків. Обмастіть перцем й рештою приправ.

Сир наріжте не товстими пластинами, а помідори – півкільцями. В м’ясні прорізи закладіть шматочки сиру, щоб вони не виглядали назовні. Інакше сир розплавиться й витече назовні.

Змастіть майонезом і ставте в духовку

Далі в кожну “кишеньку” додавайте по шматочку помідора. Їхні “спинки” якраз повинні виглядати. Так буде красивіше. При цьому томатний сік виділиться в м’ясо і зробить його соковитим. Змастіть напівфабрикати майонезом та гірчицею. Хто полюбляє часник, може додати 2-3 зубки, розчавивши пресом.

Деко змастіть олією і викладіть куряче м’ясо. Випікати слід близько 40 хвилин. Коли дістанете з духовки, посипте свіжою зеленню і подавайте до столу, допоки гаряче.

Популярне

Схожі статті

Як це було: Тоня Матвієнко до безтями закохалася в чоловіка-ловеласа, а Арсен Мірзоян покинув свою сім’ю

Зараз Арсена Мірзояна і Тоню Матвієнко називають однією з найкращих пар українського шоу-бізнесу. Та їхні стосунки зароджувалися в той час, коли Арсен був одружений і виховував двох синів.

56-річний Дмитро Гордон обожнює свою тещу: навіть запросив маму Інну на театральну постановку

Дмитро Гордон чудово ладнає з тещею своєї третьої дружини. Залюбки спілкується з пані Інною, бере в неї інтерв'ю та навіть запрошує на родинний похід до театру.

Ніхто не здогадався, що цей мʼясний рулет я робила 10 хвилин: розкриваю секрет, як приготувати такий шедевр

М'ясний рулет у лаваші — це смачний та універсальний рецепт, який вартий уваги кожної господині. Його легко готувати, а результат завжди перевершує очікування.