Свекруха показала лінивий рецепт пиріжків з яйцем і цибулею: замість тіста беру лаваш. Випічка за 15 хвилин

На приготування пиріжків не завжди хочеться витрачати багато часу та зусиль, втім відмовитись від домашньої випічки дуже важко. Запам'ятайте цей простий рецепт!

Смачна випічка завжди може стати цікавим доповненням до основної страви або ж звичайним перекусом. Хай там як, але часто пиріжки не хочуть готувати через складний процес. Спершу потрібно замісити тісто, потім зробити начинку, потім зліпити пиріжки, а наступним кроком – запекти їх або посмажити. Втім, насправді цей процес можна суттєво скоротити, якщо скористатись цим простим рецептом.

Ліниві пиріжки можна готувати, просто замісивши тісто одразу з начинкою. А можна зробити все ще набагато простіше – загорнути начинку в готовий лаваш, а потім обсмажити на сковороді. Якщо раптом захотілось чогось смачного, але часу обмаль, пропонуємо приготувати закуску за цим простим рецептом.

Інгредієнти:

  • 3 листи тонкого лаваша;
  • 4 курячих яйця;
  • 50 грамів зеленої цибулі;
  • Невеликий пучок зелені;
  • 2 столові ложки сметани;
  • Сіль, перець – на власний смак;
  • Олія для смаження.

Спосіб приготування:

Оскільки це – рецепт лінивих пиріжків, їхнє приготування є максимально простим і швидким. Для того, щоб зробити закуску за таким рецептом, потрібно спершу приготувати начинку. Для цього відваріть курячі яйця та залиште, щоб вони трішки охолонули. Далі подрібніть зелену цибулю та наріжте яйця, коли ті стануть не такими гарячими. У глибокій мисці перемішайте два курячі яйця із зеленню та додайте туди сметани, солі та трішки перцю. Добре все змішайте. Начинка готова.

Приготуйте начинку для лінивих пиріжків
Приготуйте начинку для лінивих пиріжків

Далі потрібно підготувати лаваш. Наріжте його довгими смужками (щонайменше 10 сантиметрів довжиною). На кожну смужку викладіть начинку та почніть загортати лаваш трикутником. Сформуйте пиріжок трикутної форми.

Сформуйте пиріжки трикутної форми
Сформуйте пиріжки трикутної форми

У вас залишилось ще два курячих яйця – їх потрібно вбити у миску та додати до них перець і сіль. Добре перемішайте отриману масу. В яйця потрібно опускати трикутники перед обсмаженням. Розігрійте сковороду з олією та посмажте ліниві пиріжки, попередньо опустивши кожен у яєчну масу.

Посмажте пиріжки
Посмажте пиріжки

Смачного!

Популярне

Схожі статті

Закусок багато не буває: огірки по-корейськи — знаменита страва кімчі. Це не лише смачно, а ще й корисно

Коли справа доходить до корейської кухні, багато хто експериментує з різноманітними стравами, щоб відчути екзотичні смаки та нові кулінарні враження. Але на першому місці — знаменита кімчі з огірків.

Українська Південна Пальміра не гірше Мальдівів: Леся Нікітюк приїхала в Одесу й приголомшила своїм виглядом

Леся Нікітюк ніколи не відмовляє собі похизуватися своїми принадами та зробити цікаві фото з міст, де вона буває по роботі або просто відпочиває.

Рецепт на вагу золота: м’ясні гнізда з грибами та яйцями готую на всі свята. Ніхто не вірить, що це просто

Існують рецепти, які цінуються як справжній кулінарний скарб, адже їхній смак і вигляд підкорюють з першого ж погляду та шматочка. Одним із таких є рецепт м'ясних гнізд з грибами та яйцями.