Морозиво “Пломбір” за 5 хвилин плюс час на заморозку. Всього 2 простих продукти в складі і без морожениці

Морозиво – головний десерт кожного літа, який полюбляють і діти і дорослі. Українські домогосподарки рідко готують морозиво вдома і даремно, адже це дуже просто.

Вершкове, ніжне прохолодне морозиво – саме те, що потрібно в спекотну погоду. В магазині продається безліч варіацій цього десерту: з джемом, шоколадом, горіхами та більшість людей любить саме пломбір – вершкове морозиво.

Більшість українських господинь не готують морозиво вдома, адже вважають, що для цього потрібна морожениця. Та насправді для приготування морозива не обов’язково мати цей девайс. Ба більше, для приготування натурального пломбіру знадобиться всього 2 інгредієнта і зовсім небагато зусиль.

Необхідні інгредієнти:

  • вершки 36% – 500 мл;
  • згущене молоко – 250 мл.

Спосіб приготування:

Для приготування домашнього морозива знадобляться саме жирні вершки. З вершками жирністю менше 36 % десерт не вийде. Згущене молоко теж потрібно брати високої якості.

У глибоку чисту та суху ємність наливаємо вершки і починаємо збивати їх міксером. Вершки обов’язково мають бути охолодженими. Збиваємо їх не довго – до загустіння. Коли вершки почнуть густіти, тоненькою цівочкою вливаємо згущене молоко.

Морозиво Пломбір за 5 хвилин плюс час на заморозку
Морозиво Пломбір за 5 хвилин плюс час на заморозку

Весь цей час продовжуємо масу збивати міксером. Збиваємо масу ще 1-2 хвилини. Має вийти густа, кремободібна маса.

Перекладаємо збиті вершки зі згущеним молоком у контейнер для заморожування.

Морозиво Пломбір за 5 хвилин плюс час на заморозку
Морозиво Пломбір за 5 хвилин плюс час на заморозку

Накриваємо харчовою плівкою вконтакт і відправляємо у морозилку на 6-7 годин до повного заморожування. Перед подачою морозива, вийміть його з морозилки на 10 хвилин. Морозиво можна накладати порційно і їсти. Для того, щоб морозиво було легше накладати, змочуйте ложку у гарячій воді.

Морозиво за цим рецептом не кристалізується, тож перемішувати його під час заморожування не потрібно.

Готове морозиво виходить дуже ніжним, вершковим і неймовірним на смак. Таке смачне морозиво, ви навряд чи зможете купити в магазині. Тож обов’язково спробуйте його приготувати вдома.

Смачного.

Популярне

Схожі статті

Найшвидший торт, який мені колись доводилось пекти: легкі коржі із заварним кремом самі тануть в роті

Важко уявити щось більш апетитне, ніж аромат свіжоспеченого торта. Він — справжній шедевр кулінарії, якщо його секрет полягає в гармонійному поєднанні бісквітних коржів та ніжного заварного крему.

Щось давно не чутно: куди поділась й чим займається зараз суддя шоу “Україна має талант” Слава Фролова

Талановиту, яскраву та харизматичну суддю багатьох сезонів талант-шоу "Україна має талант" Славу Фролову глядачі запам'ятали та полюбили. Але минуло вже кілька років, як вона зникла з екранів.

Найяскравіший у світі торт “Королівський рубін” можна приготувати навіть на весілля: красиво та святково

У світі кулінарії існують деякі творіння, які вражають не лише смаком, але й виглядом. Один з таких десертів — найяскравіший у світі торт "Королівський рубін".