Показую, як я готую рулет зі скумбрії на холодну закуску: дуже оригінальна і смачна рибка виходить на свято

Напевно, немає людини, яка була б байдужа до скумбрії. На свята я готую холодну закуску з цієї рибки. Рулет виглядає нарядно та й смакує абсолютно всім гостям.

Напевно, немає людини, яка була б байдужа до скумбрії. На свята я готую холодну закуску з цієї рибки. Рулет виглядає нарядно та й смакує абсолютно всім гостям.

Вам знадобиться:

  • 2 рибини;
  • 4 яйця;
  • 1 морквина;
  • 1 цибулина;
  • 10 г желатину;
  • 50 г зелені;
  • спеції за бажанням.
Філе присипається спеціями й желатином

Починайте приготування страви з начинки. Поставте варити яйця в круту. Самі ж тим часом моркву натріть на тертушці як на корейський салат. Почищену цибулю наріжте півкільцями. Овочі трішки підсмажте на олії. Петрушку подрібніть ножем. Відварені яйця почистьте.

На філе викладається начинка та яйця

Рибу вимийте, промокніть паперовим рушником, відріжте голову й хвіст. Зробіть надріз уздовж. Видаліть хребти й за можливості маленькі кісточки. Видаліть кишки й чорну плівку.

Покладіть рибини животиками догори так, щоб одна трішки находила на іншу. Посоліть, поперчіть й присипте кристалами желатину. Викладіть шар овочів, потім зелень, а зверху яйця одне за одним. Присипте часником.

Скумбрія загортається рулетом

Загорніть рулетом й щільно оберніть харчовою плівкою. Зав’яжіть кінці. Відваріть у каструлі з водою 20 хвилин. Витягніть із води. Коли рулет прохолоне, покладіть під прес на 2 годинки. Тепер можна нарізати на кружальця і подавати до столу.

Рулет фіксується харчовою плівкою, а краї зав’язуються

Виглядає рулет зі скумбрії доволі привабливо. Гості завжди починають частуватися саме ним, тож швидко розбирають по своїм тарілкам. Коли є час у вихідні, готую подібну страву для домашніх. Тоді встигаємо насолодитися чудовим смаком й самі.

Популярне

Схожі статті

“Притула нас кинув”: Педан пригадав про потаємні образи та як колега залишив його з Фреймут одних без грошей

Відомий український шоумен і ведучий Олександр Педан пригадав, як багато років тому Сергій Притула не зрозумів жарту та залишив його з колегою Фреймут одних і без грошей.

Торт “Наполеон” вийде набагато смачніше та ніжніше: мій фірмовий секрет – в одному простому інгредієнті

Якщо зробити "Наполеон" на сирному тісті, старий всім відомий рецепт заграє новими смаковими відтінками. Укупі з заварним кремом вийде справжній кулінарний шедевр.

Більше не смажте яйця, а приготуйте їх цим способом: настільки простого і смачного сніданку ще не виходило

Сніданок – найголовніший прийом їжі за весь день. Розповідаємо, як просто та швидко приготувати яйця, аби нагодувати і себе, і всю свою велику родину.