Кабачкові ватрушки готую через день. Смачно і ситно, родина обожнює, а чоловіка за вуха не відтягнеш

Кабачкові ватрушки зробити дуже просто. Допоки бланшуються кабачкові заготовки, готується начинка. Потім усе ставиться в духовку і запікається. Після цього страву, що виглядає дещо незвично, можна відразу подавати до столу.

Кабачкові ватрушки зробити дуже просто. Допоки бланшуються кабачкові заготовки, готується начинка. Потім усе ставиться в духовку і запікається. Після цього страву, що виглядає дещо незвично, можна відразу подавати до столу.

Вам знадобиться:

  • 2 молодих кабачки;
  • 80 г курячих грудок;
  • 1,5 л води;
  • 1 яйце;
  • 70 г твердого сиру;
  • 50 г пармезану;
  • 4 ст.лож. панірувальних сухарів;
  • 10 помідорів черрі;
  • Орегано, мускатний горіх, 7 перців молотих, кріп, сіль.
Кабачки наріжте кружальцями по 2 см

Ця страва не може не сподобатися. Усім припаде до смаку поєднання курячого філе з кабачками. А два види сиру зроблять звичайну страву практично святковою.

За допомогою формочки виріжте серединки

Кабачки наріжте товстими кільцями приблизно 2 см завтовшки. Підберіть формочку для печива, щоб була на 1,5 см менша в діаметрі. Видаліть нею серцевину в нарізаних овочів.

Серединки кабачків наріжте кубиками

Серединки кабачків наріжте кубиками. А діряві кружальця пробланшуйте в підсоленому окропі не довше 5 хвилин.

Кабачкові кружальця пробланшуйте

Курячу грудку наріжте кубиками й змішайте з нарізаними кабачками. Туди ж додайте твердий сир, який натріть на тертушці. Розбийте в масу яйце, посоліть і додайте улюблені спеції. Якщо любите гостреньке, кладіть більше, якщо не дуже, то зовсім трішечки.

Викладіть кружальця на деко і заповніть начинкою

Насипте панірувальні сухарі. Натріть на дрібній тертушці пармезан. Зовсім трішки додайте в загальну масу. Перемішайте начинку.

Тим часом витягніть кабачкові заготовки, відкиньте на друшляк, щоб стікала вода. Викладайте їх на деко, застелене пергаментом. Усередину накладайте начинку, щільно притискаючи, а зверху присипайте пармезаном і кладіть половинку черрі.

Розігрійте духовку до 200 градусів і виставте час 20 хвилин. Коли кабачкові ватрушки будуть готові, прикрасьте їх свіжою зеленню кропу чи петрушки.

Популярне

Схожі статті

Коли в морозилці завалявся шматочок солоного сала, готую ніжну намазку. Таку хочеться їсти навіть без хліба

Бутерброди - це проста і швидка страва, підходить для всіх випадків життя. Сьогодні ми підготували рецепт намазки із солоного сала. Цей варіант підходить для будь-якого хліба і сподобається кожному.

Беру 1 яйце і куряче філе: м’ясні оладки на сніданок чи вечерю, від яких буде в захваті кожен чоловік

Пропонуємо рецепт м'ясних оладок, які наситять енергією на увесь день! Про необхідні продукти та покроковий рецепт – читайте в нашому матеріалі.

Диво-закуска на святковий стіл: рецепт соковитих м’ясних пальчиків з сиром – гості будуть у захваті

М'ясні пальчики з сиром – дуже проста, але водночас смачна та цікава гаряча закуска. Її можна готувати як на святковий стіл, так і на кожен день.