Вечеря за 1 хвилину: все змішав і готово. Картопля з куркою в мультиварці. Рецепт, коли немає часу готувати

Якщо треба швидко зготувати вечерю, то виручить цей рецепт. Можна брати цілу курку, розділивши її на порційні шматочки або ж будь-які частинки птиці. За бажанням кількість картоплі можна збільшити або навпаки зменшити.

Якщо треба швидко зготувати вечерю, то виручить цей рецепт. Можна брати цілу курку, розділивши її на порційні шматочки або ж будь-які частинки птиці. За бажанням кількість картоплі можна збільшити або навпаки зменшити.

Вам знадобиться:

  • 1 кг курки;
  • 700 г картоплі;
  • 1 цибулина;
  • 1 морквина;
  • 2 зубці часнику;
  • 100 мл розсолу;
  • 20 мл олії;
  • сіль, спеції.
Підсмажте шматочки курки

Курку порубайте на шматочки й обсмажте з усіх боків на пательні з олією. М’ясо має набути легкого золотавого відтінку. Підсмажену курку перекладіть у чашу мультиварки.

Цибулину й морквину почистьте, сполосніть під краном і нашинкуйте. В олії, що залишилася від курки, підсмажте овочі протягом 5 хвилин. Знявши пательню з вогню, перекладіть їх до курки.

На тій же олії підсмажте цибулю з морквою

Картоплини почистьте, обмийте і наріжте великими брусочками. Викладіть поверх курки. Зверху притрусіть обчищеним і подрібненим часником. Додайте розсіл, посоліть і поперчіть. Інгредієнти перемішайте, накрийте кришкою та увімкніть режим “Тушіння”, виставивши час – 90 хвилин. Можливо, для вашої мультиварки знадобиться трішки більше чи менше часу на приготування – все залежить від приладу.

Картоплю наріжте великими брусочками

Йдіть займатися своїми справами, а коли почуєте звуковий сигнал, можете діставати тушковану курку з овочами з чаші й розкладати по тарілках. Домашні обов’язково подякують за смачну вечерю.

Якщо в холодильнику є індичка чи якесь інше м’ясо, можна готувати страву і з ними. Тільки час приготування слід корегувати в залежності від м’ясної основи.

Популярне

Схожі статті

Як змінювалася з роками Джамала: від незграбного підлітка з гострим поглядом до розкішної світової поп-діви

Шлях Джамали від худорлявої дівчинки з гострим поглядом до розкішної світової поп-діви є яскравим прикладом постійного розвитку, самовдосконалення та незламної віри в себе.

Вік живи, вік учись: так швидко оселедець я ще не чистила. Ніяких секретів, усе максимально елементарно

Для того, аби приготувати смачний салат чи будь-яку іншу закуску до свого столу на основі риби, для початку її потрібно якісно почистити. Розповідаємо, як це зробити.

У білосніжному костюмі з вишивкою: Олександр Усик приголомшив стильним образом перед поєдинком з британцем

Український боксер Олександр Усик приголомшив публіку костюмом з чорною вишивкою, який одягнув на пресконференцію перед поєдинком з Тайсоном Ф'юрі.