Швидкий сніданок за 5 хвилин для дітей та дорослих: оригінальні бутерброди “Божа корівка” підуть на ура

Буває, що дитина навідріз відмовляється снідати. А щоб не випускати маля з дому на голодний шлунок, зробіть бутерброди "Божа корівка". Така страва неодмінно зацікавить сина чи доньку й викличе апетит. Легким порухом руки можете змінити комаху на мишку – кому як подобається.

Буває, що дитина навідріз відмовляється снідати. А щоб не випускати маля з дому на голодний шлунок, зробіть бутерброди “Божа корівка”. Така страва неодмінно зацікавить сина чи доньку й викличе апетит. Легким порухом руки можете змінити комаху на мишку – кому як подобається.

Вам знадобиться:

  • 3 шматочки хліба для тостів;
  • 3 шматочки плавленого сиру для тостів;
  • 75 г шинки;
  • 3 листочки салату;
  • 3 помідори черрі;
  • 10 оливок;
  • зелень.
Зі звичайних продуктів виходять казкові бутерброди

З перерахованих інгредієнтів вийде три бутерброди. Якщо дітлахів двоє, то доведеться збільшити норми вдвічі.

Листя салату вимийте під краном й обсушіть. Розкладіть на тарілку. На кожен лист покладіть по шматочку хліба. Якщо є необхідність, зробіть тости, але можна брати й свіжий батон. Зверху мають бути шматочки шинки, бажано квадратної форми, потім сирні слайси.

Вимиті черрі розріжте на дві половинки й викладіть по дві штуки на кожен бутерброд. З оливок виріжте голівки й крапочки для тулуба, а також вусики й ніжки. Посипте тости накришеною зеленню, наприклад, кропом. Він буде виконувати роль травички. Якщо у вас петрушка, то покладіть на сир по гілочці, не розрізаючи.

Якщо долучити яйце, отримаєте мишку

Якщо черрі вдома немає, проявіть фантазію і подайте малюку бутерброди не з сонечками, а з мишками. Тулуб тепер буде з половинки яйця, а вушка додасте із вареної моркви. При наявності вільного часу, можете прорізати в сирі круглі отвори. Начебто це мишка його погризла.

Так бутерброди дитина з’їсть, граючись і забувши про те, що зовсім не має апетиту. А якщо вистачить часу і фантазії, щоб придумати нашвидкуруч казочку, то наступного ранку проблем із харчуванням узагалі не виникне.

Популярне

Схожі статті

Вік живи, вік учись: так швидко оселедець я ще не чистила. Ніяких секретів, усе максимально елементарно

Для того, аби приготувати смачний салат чи будь-яку іншу закуску до свого столу на основі риби, для початку її потрібно якісно почистити. Розповідаємо, як це зробити.

У білосніжному костюмі з вишивкою: Олександр Усик приголомшив стильним образом перед поєдинком з британцем

Український боксер Олександр Усик приголомшив публіку костюмом з чорною вишивкою, який одягнув на пресконференцію перед поєдинком з Тайсоном Ф'юрі.

У 45 років можна виглядати неначе у 25: доведено Олею Поляковою, Лілією Подкопаєвою, Валерією Крук та Монро

Всі ми чули поговірку про бабу-ягідку в 45. Але наші знаменитості Подкопаєва, Полякова, Крук, Монро її спростовують. Адже виглядають зовсім не як ягідки, а неначе юні дівчата.