Бутерброди з кабачками. Цю намазку чоловік їсть ложками, не встигаю подавати добавку: рецепти з кабачків

Почалася пора кабачків, і треба обов'язково цим скористатися. У когось плоди достигають на городі. Інші закуповують городину на базарі чи в супермаркеті. Існує безліч рецептів із цим корисними овочем. Зазвичай господині просто нарізають плід кружальцями, обкатують в борошні й відправляють на пательню.

Почалася пора кабачків, і треба обов’язково цим скористатися. У когось плоди достигають на городі. Інші закуповують городину на базарі чи в супермаркеті. Існує безліч рецептів із цим корисними овочем. Зазвичай господині просто нарізають плід кружальцями, обкатують в борошні й відправляють на пательню.

Та якщо смажені кабачки вже приїлися, то можна, приміром, швидко приготувати на сніданок гарячі бутерброди як окреме меню або ж подати на обід до першої страви замість хліба. Така закуска смакуватиме не лише дорослим, але й діти залюбки наминатимуть за обидві щоки.

Вам знадобиться:

  • пів морквини;
  • 1 маленький кабачок;
  • 150 г сулугуні;
  • 2 зубці часнику;
  • 2 ст.лож. сметани;
  • 1 ч.лож. гірчиці;
  • 8 шматочків батона;
  • сіль, чорний мелений перець.
Натерті кабачки, моркву й сулугуні змішайте

Кабачок обмийте під краном і дайте підсохнути. Після цього натріть на тертушці з великими отворами. Моркву почистьте й теж натріть, але на дрібній тертушці. Змішайте ці два овочі в одній мисці. Додайте натертий сулугуні.

Намастіть намазкою кожен шматочок батона

Виставте у духовці температуру 190 градусів. Допоки шафа прогрівається, змішайте сметану з сіллю та гірчицею до однорідної маси. Перелийте суміш до кабачків, додайте перець, подрібнений часник і ще раз усе ретельно перемішайте.

Викладіть заготовки на деко з пергаментом

Намастіть шматочки батона отриманою намазкою, викладіть на деко, вистелене пергаментом і відправляйте до духовки на 20 хвилин. Коли дістанете з духової шафи, відразу не знімайте, а дайте трішки прохолонути. Після чого перекладайте на таріль, за бажанням, прикрашайте зеленню і подавайте до столу. Тепер можна ласувати всією родиною.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.