Трубочки зі згущеним молоком без вафельниці і духовки. Показую, як приготувати вафельні трубочки на сковороді

Вафельні трубочки користуються великою популярністю серед любительок проводити час на кухні. От тільки далеко не всім відомо, що зовсім не обов'язково користуватися духовкою чи вафельницею, щоб напекти коржів. Це можна з легкістю зробити на пательні.

Вафельні трубочки користуються великою популярністю серед любительок проводити час на кухні. От тільки далеко не всім відомо, що зовсім не обов’язково користуватися духовкою чи вафельницею, щоб напекти коржів. Це можна з легкістю зробити на пательні.

Вам знадобиться:

  • 200 г борошна;
  • 100 г вершкового масла;
  • 100 мл молока;
  • 3 яйця;
  • 150 г цукру;
  • 1 банка згущенки;
  • ванільний цукор, сіль.
Яйця ретельно змішайте з цукром

З цієї кількості продуктів має вийти 12 трубочок. Починайте зі змішування яєць із цукром. Добряче збивайте, допоки всі кристали не розчиняться в яєчній масі. Масло розтопіть у мікрохвильовій печі. Потім дайте йому трішки прохолонути й лише після цього влийте збиті яйця і молоко.

Тісто має вийти не надто густим, але й не рідким

Посоліть і додайте ванільний цукор. Настала черга додавати борошно. Попервах його просійте, кладіть невеликими порціями, ретельно розмішуючи. Тісто не повинно бути надто густим, щоб його можна було розмазувати по сковорідці. І водночас не має бути таким рідким, як на млинці. Якщо додасте борошна більше, ніж треба, вафлі не будуть хрусткими.

Візьміть сковорідку з товстим дном. Олію лити не потрібно, оскільки вафлі не пригоратимуть. До того ж вони мають бути хрусткими, а олія їх розм’якшить. Вилийте на розігріту пательню 2 ст.лож. тіста, розподіліть ложкою по всій поверхні. Смажте 2-3 хвилини, потім переверніть на інший бік і витримайте ще 1 хвилину.

Тісто викладайте на суху розжарену пательню

Коли сковорідка розігріється, вогонь зменште, щоб вафлі не смажилися, а підсушувалися. Щойно заберете вафлю зі сковорідки, тут же скручуйте трубочкою, допоки гаряча. Бо якщо почне застигати, підсохне і розламається.

Можна вживати вафлі у такому вигляді. Але краще начинити згущеною – звичайною чи вареною.

Популярне

Схожі статті

Як виглядають усі чоловіки Наталії Могилевської та що відомо про її нового коханого: “Вірю, що він фартовий”

Наталія Могилевська розповіла, що знайшла своє кохання і тепер по-справжньому щаслива. Однак до цього їй не щастило у любовних справах. Дізнайтеся, як виглядають усі чоловіки співачки.

Ех, Слава, а міг би стати зятем крутого олігарха: Дьомін розповів, чому не склалися його стосунки з мажоркою

Слава рідко розповідає про своє особисте життя, але його коментарі дозволяють скласти уявлення про нього самого. Нещодавно він поділився однією історією своїх стосунків, що викликала певний резонанс.

Більше піцу не замовляю: равлики з листкового тіста з неймовірною начинкою в 500 разів краще за будь-що

Якщо ви вважаєте, що піца – це вершина кулінарного задоволення, настав час переглянути свої вподобання. Равлики з листкового тіста з начинкою можуть змінити ваші уявлення про ідеальний перекус.