Будуть просити ще і ще. Дуже смачні гарячі бутерброди за 15 хвилин: ідеально на сніданок або під фільм

Просто, як усе геніальне. Пам'ятаєте, як перед школою на сніданок мама на швидкоруч готувала вам гарячі бутерброди? Ох вже цей незабутній хруст скоринки...

Гарячі бутерброди- це, мабуть, рідні брати піци, яку ми так полюбили, але більш швидкого приготування. Батон, смачна начинка та духовка – ось і все що потрібно для їхнього приготування.

Звісно, начинку кожен вільний робити за власним смаком, тим не менш, ми пропонуємо найбільш економний та гармонійний варіант, як нам здається, гарячих бутербродів.

Потрібно взяти

Ковбаса 100 г

Сир 100 г

Цибуля ріпчаста 1/2 шт

Томати 100 г

Кетчуп 1-2 столові ложки

Майонез 1-2 столові ложки

Батон 6-8 шматочків

Готуємо

Візьміть ковбасу варену чи копчену за власним бажанням та натріть її на великій терці у глибокому посуді.

Додайте до неї натертий на середній терці твердий сир також за вашим смаком.

Томати наріжте дрібно і також покладіть до ковбаси та сиру. Замість томатів можна взяти солодкий червоний перець, який теж треба подрібнити.

Наріжте дуже дрібно половину ріпчастої цибулі, але якщо не любите, то, звісно, її брати не обов’язково. Можна замінити їх корнішонами. Це теж буде досить пікантно та смачно.

Наступним додайте кетчуп, а потім майонез.

Все ретельно перемішайте і якщо вам буде здаватися, що суміш “сухувата”, то можна додати ще майонезу та кетчупу. Намазка готова.

На кожен шматок батону щедро покладіть столовою ложкою намазку.

Гарячі бутерброди
Гарячі бутерброди

Духовку попередньо розігрійте до 200 градусів, а деко застеліть кухарським папером.

Розкладіть намазані шматки батону на деко та відправте його у духовку. Через 10-12 хвилин ви побачите, як бутерброди зарум’янилися. Значить вони готові. Діставайте та вживайте. Смачного!

Популярне

Схожі статті

Караоке на майдані в США. Ігор Кондратюк в черговий раз поїхав до Америки: збирає гроші чи відвідує доньку?

Телешоу "Караоке на майдані" давно стало культовим в українському телеефірі. Але відомий телеведучий Ігор Кондратюк знову поїхав з ним у турне до США, залишаючи глядачів розмірковувати про це.

Ця закуска зі святкового столу завжди зникає першою: курячі трубочки з зеленою цибулею та плавленим сирком

Коли справа доходить до святкового столу, хочеться здивувати гостей не лише смаком, але й виглядом страв. Трубочки з курячої грудки із зеленою цибулею та плавленим сирком — саме те, що треба.

Найсмачніший яблучно-карамельний пиріг: французький “Тарт Татен”. Десерт, який смакує з морозивом. Рецепт

Рецепт яблучно-карамельного пирога, який сподобається як дорослим, так і дітям. Розповідаємо, як спекти справжній французький пиріг із ідеальною начинкою.