Підсіла на огірки за цим рецептом: малосольні огірки в пакеті. Готуються моментально, з’їдаються миттєво

У сезон свіжих огірочків обов'язково спробуйте приготувати малосольні огірки у пакеті. Це дійсно геніальний рецепт, адже за 10 хвилин можна приготувати справжню смакоту.

Є безліч варіантів приготування малосольних огірочків. Та їх потрібно готувати зарання і ще добу чекати, щоб вони просоліли. Якщо ви хочете отримати смачні малосольні огірки тут і зараз, спробуйте саме цей рецепт. Огірки у пакеті виходять дуже смачними, вміру солоними і пряними. Для їхнього приготування не використовується ні оцет, ні будь-які інші добавки. Лише сіль та кріп з часником для аромату.

Необхідні інгредієнти:

  • огірки – 0,5 кг;
  • сіль – 1 ч.л;
  • часник – 5 зубчиків;
  • кріп – 1 пучок.

Спосіб приготування:

Огірки миємо, просушуємо і відрізаємо кінчики. Кожен огірок ріжемо вздовж на 4 частини, так вони швидше просоляться.

Підсіла на огірки за цим рецептом: малосольні огірки в пакеті
Підсіла на огірки за цим рецептом: малосольні огірки в пакеті

Краще обирати молоді і свіжі огірки невеликого розміру. Та і з великими огірками вийде смачно. В такому випадку, очистьте їх від шкірки і наріжте на невеликі шматки. Нарізані огірки перекладаємо у звичайни поліетиленовий пакет. Нарізаємо пучок кропу якомога дрібніше і відправляємо його до пакету з огірками. Туди ж видавлюємо часник (бажано брати молодий) і додаємо сіль.

Підсіла на огірки за цим рецептом: малосольні огірки в пакеті
Підсіла на огірки за цим рецептом: малосольні огірки в пакеті

Пакет зав’язуємо і ретельно струшуємо, щоб всі інгредієнти перемішалися і об’єдналися.

Кладемо огірки прямо у пакеті у холодильник на 2-3 години. За цей час потрібно декілька разів діставати пакет і струшувати його, щоб інгредієнти всередині перемішувалися.

Через 2-3 години ароматні, пряні і неймовірно смачні малосольні огірки готові. Вони виходять дуже хрусткі, вміру солоні і свіжі за рахунок кропу. А ось часник додає приємну пікантність.

Підсіла на огірки за цим рецептом: малосольні огірки в пакеті
Підсіла на огірки за цим рецептом: малосольні огірки в пакеті

Такі огірочки ідеально поєднують з різними гарнірами та м’ясом. Також, це відмінна закуска на застілля, чи пікнік з шашликами.

Зберігайте готові огірки в холодильнику. Зберігатися вони можуть до одного тижня.

Смачного!

Популярне

Схожі статті

Людмила Барбір вперше показала свого сина Тараса: неможливо повірити, що вона – мама такого дорослого хлопця

Людмила Барбір відома всім як телеведуча ранкового шоу «Сніданок з 1+1». Про її сім'ю відомо мало. Але нещодавно ведуча виставила фото на честь свята і здивувала шанувальників дорослим сином.

Єдина донька Тараса Тополі і Alyosha росте копією мами і тата: на кого більше схожа 3-річна Марійка

Тарас Тополя та його дружина Alyosha поділилися душевною сімейною світлиною, на якій видно єдину доньку подружжя, Марійку. Підписники дали коментар, на кого все ж таки схожа дівчинка.

Такі котлети у нас зʼїдаються прямо зі сковороди: мій ходовий рецепт, за
яким вони виходять мега соковитими

Приготувати соковиті котлети можна з легкістю, лише додавши до фаршу один інгредієнт. Завдяки йому котлети з будь-якого фаршу будуть смачні, а родина буде уплітати їх ледь не с самої сковорідки.