Лінива вечеря всього з трьох інгредієнтів: просто беру сир, вчорашні макарони та яйця. Простий пиріг для сім’ї

Іноді немає ні натхнення, ні сил вигадувати щось особливе та незвичайне. Якщо на вечерю хочеться чогось смачного, але часу нема, приготуйте цей лінивий пиріг із того, що є в холодильнику

“Що приготувати на вечерю?” – питання, яке ставить собі кожна господиня чи кожен господар, яким потрібно нагодувати себе або цілу сім’ю. Не завжди є достатньо сил і часу, аби зробити щось по-справжньому оригінальне та незвичайне. Втім, необов’язково морочити голову, щоб приготувати гідну вечерю. Пропонуємо покуштувати “лінивий” пиріг із сиром за цим простим, але дуже вдалим рецептом. Отже, берімося до справи!

Кулінари поділились смачним рецептом лінивого пирога
Кулінари поділились смачним рецептом лінивого пирога

Інгредієнти:

  • Варені макарони;
  • 3 курячих яйця;
  • 200 грамів сиру;
  • Вершкове масло – для випікання;
  • Сіль та перець на власний смак.

Спосіб приготування:

Для початку потрібно взяти окремий посуд, в якому ви готуватимете “клей” для свого пирога. У миску вбийте яйця та додайте туди на власний розсуд сіль і перець. Збийте яєчну суміш до однорідного стану  та на декілька хвилин відставте. Далі натріть твердий сир і висипте його половину до макаронів. Додайте яєчну суміш і добре все перемішайте.

Поставте розігріватись пательню та додайте на неї вершкове масло. Потім висипте туди половину макаронів із яєчною сумішшю та сиром, викладіть наверх іншу половину натертого раніше сиру. Далі висипте на сковорідку другу половину макаронів і все добре розрівняйте.

Як приготувати лінивий пиріг із макаронів і сиру
Як приготувати лінивий пиріг із макаронів і сиру

Накрийте все кришкою та готуйте пиріг на повільному вогні близько по п’ять хвилин з кожного боку. Продовжуйте смажити страву, поки з кожної сторони вона не стане золотистою. Готовій страві не дайте повністю охолонути, одразу нарізайте та подавайте до столу. За лічені хвилини ви можете приготувати смачну вечерю на цілу родину. Такий сирний пиріг з макаронів точно сподобається кожному, хто хоча б раз його приготує.

Популярне

Схожі статті

“Колишній приповз”: Христина Горняк після розлучення з Володимиром Остапчуком натякнула на нові стосунки

Христина Горняк, колишня дружина Остапчука, продемонструвала кадри, на яких постала в обіймах загадкового чоловіка та натякнула, що має нові стосунки.

Могла б стати свекрухою Мартиновської, якби син був сміливішим: Ярославський показав, як виглядає його мама

Відомий шеф-кухар Володимир Ярославський, якого багато хто знає як затятого холостяка, нарешті розкрив, хто є його найдорожчою у світі людиною.

Шурпа: суп з будь-якого м’яса. Узбечка навчила мене і тепер я готую його так, що моїх за вуха не відтягнеш

Шурпа – це ароматний і наваристий суп, який прийшов до нас зі Сходу та Балкан, де його традиційно готують із різних видів м'яса, за винятком свинини.