Краще, ніж млинці на сніданок. Беру м’який сир, яблуко і готую солодкі сирні палички: 10 хвилин + смаження

Пів години вашого дорогоцінного часу і на столі з'явиться ідеальна випічка – сирні палички вражають смаком і яблучним ароматом. Завжди захочеться з'їсти ще хоча б трішки. Робиться усе дуже просто.

Пів години вашого дорогоцінного часу і на столі з’явиться ідеальна випічка – сирні палички вражають смаком і яблучним ароматом. Завжди захочеться з’їсти ще хоча б трішки. Робиться усе дуже просто.

Вам знадобиться:

  • 200 г м’якого сиру;
  • 1 ст.лож. сметани;
  • 100 г борошна;
  • 3 ст.лож. цукру;
  • 1 яблуко;
  • 1 яйце;
  • 0,25 ч.лож. соди;
  • 0,25 ч.лож. розпушувача;
  • 3 ст.лож. цукрової пудри;
  • 1 дрібка ванільного цукру;
  • олія.
Змішайте потрібні інгредієнти

М’який сир можете брати будь-якої жирності. Але зважте, що від цього змінюється калорійність страви. Щоб сир набув однорідності, його бажано пропустити крізь сито або ж розбити блендером.

Яблука подрібніть

Яйце змішайте з цукром і сметаною. Додайте ванілін на кінчику ножа і збийте масу вінчиком. Змішайте з сиром. Вмішайте дрібно нарізане шматочками яблуко.

Борошно обов’язково просійте, ретельно перемішайте з розпушувачем і содою. Починайте потроху додавати в сир. Перемішуйте і слідкуйте, скільки вбере. Можливо, знадобиться ще трішки додати. Тісто замісіть. Воно має бути липким.

Розкатайте ковбаску і розділіть на чотири частини

Відривайте по шматочку тіста. На дошці, присипаній борошном, скатуйте ковбаску. Діліть її ножем на 3-4 частини. Цю операцію проробіть з рештою тіста.

Смажте паличку у фритюрі

Приступайте до смаження. Розжарте пательню на вогні, влийте олію. Її має бути багато, щоб покрила половину виробу. Викладіть палички, щоб вони не торкалися одна одної. Смажте з кожного боку до утворення золотавої скоринки.

Дістаньте готові палички, викладіть на паперовий рушник, щоб стік зайвий жир. Коли повністю прохолонуть, присипте цукровою пудрою.

Популярне

Схожі статті

Переможець Євробачення 2024: яке місце посіла Україна та хто вирвався у трійку лідерів? Список фіналістів

Ось і відгримів фінал головного щорічного свята європейської музики, що завжди викликає велику зацікавленість серед глядачів з усього світу. І інтрига: хто став переможцем — відкрита!

Ольга Фреймут в черговий раз хотіла повчити етикету українців, але вийшло навпаки: леді так не роблять

Нещодавно Ольга Фреймут спробувала повернути свою популярність, демонструючи діяльність в Інстаграм. Вона намагалася навчити глядачів правилам етикету, але відповідь, яку отримала, була несподіваною.

З ними відчуваємо себе на сьомому небі. Тістечка “Еспресо”: ранкова кава з ними — наш щоденний ритуал

Починати свій день з ароматної кави та смачних тістечок "Еспресо" — це більше, ніж лише ритуал. Це справжнє мистецтво насолоди, яке відкриває нові горизонти смаку та надає енергії на весь день.