Додає “білий чай”. Фірмовий рецепт рибного супу від Олега Винника з карасями: справжня юшка “по-Винниківськи”

Олег Винник зростав у селі на Черкащині. Тож будь-яка сільська справа йому добре знайома. Не стала виключенням й риболовля. З дитинства майбутній співак залюбки ловив карасиків і дуже добре знає, як готувати рибну юшку.

Олег Винник зростав у селі на Черкащині. Тож будь-яка сільська справа йому добре знайома. Не стала виключенням й риболовля. З дитинства майбутній співак залюбки ловив карасиків і дуже добре знає, як готувати рибну юшку.

Траплялося, що дошкільня втікало на річку Гірський Тікич, забувши попередити матусю про це. Коли ж хлопчина повертався додому з уловом, то від мами замість подяки добряче отримував на горіхи.

Нині, коли чоловік став справжньою зіркою, він не забув дитячі вправи, тому вирішив розповісти українцям, як правильно варити рибну юшку.

Вам знадобиться:

  • 3 л води;
  • 2 карасі;
  • 3 картоплини;
  • 1 морквина;
  • 1 цибулина;
  • 1 пучок петрушки;
  • 50 г самог*ну;
  • сіль, перець, лавровий лист.
Олег Винник готує юшку з риби, яку сам і ловить

Почистьте картопляні бульби, моркву й цибулю. Олег радить нарізати картоплю великими кубиками, морквину розрізати навпіл, а цибулину настругати кільцями.

Закип’ятіть воду, додайте підготовлені овочі, почищену й вимиту рибу, посоліть, поперчіть і приправте лавровим листом. Варіть після закипання на слабкому вогні 20 хвилин. Додайте посічену петрушку.

Такий улов затятий рибалка отримав у Домінікані

Винник завжди додає у юшку самог*н, який називає “білим чаєм”. Цей секрет рибної страви артист запозичив у мами. Жінка завжди так робила, коли син став дорослим і навідувався в гості у село.

Звісно, бажано варити юшку на багатті у великому котлі. Так буде значно смачніше, але й в домашніх умовах можна скористатися рецептом від знаменитості. Тож усі вовчиці мають обов’язково спробувати смак улюбленої страви свого кумира.

Популярне

Схожі статті

Весільні сукні зірок, заради яких варто вийти заміж: наречені Тіна Кароль, Настя Каменських, Аліна Гросу

Тіна Кароль, Настя Каменських та Аліна Гросу у день власного весілля виглядали неперевершено. Всі ці співачки обрали для себе дорогі і вишукані весільні сукні.

Ця намазка “Дай краба” залітає під “100 грам” тільки так. Смачно навіть просто з хлібом – є один секрет

Дізнайтеся, як легко та просто приготувати найсмачнішу намазку з крабових паличок. Ця ніжна закуска стане справжнім хітом на вашому святковому столі.

“Нехай би показали свої ніжки”: Ірина Білик висловилася про виступ Alyona Alyona і Jerry Heil на Євробаченні

Ірина Білик прокоментувала виступ Alyona Alyona і Jerry Heil на Євробаченні. Співачка запевнила, що їй сподобалося все у номері дівчат, крім їхнього вбрання.