Рецепт тим, хто прокладає шлях до серця чоловіка: зроби салатний торт “Чоловіча примха” і успіх гарантований

Величезна кількість рецептів приготування поживних салатів гуляє просторами інтернету. Але іноді справа на тільки у поживних якостях страви, а й у тому, наскільки креативно можна подати її.

Закусковий торт-салат з милою назвою “Чоловіча примха” для когось може стати блюдом, про яке він буде згадувати навіть через багато років й не стільки через його смакоту, хоча й через це також, а через ту любов, з якою жінка приготувала його на романтичну вечерю, наприклад.

Що ж потрібно для цього салату.

Складники

  • Крекери 80 г
  • Шампіньйон 200 г
  • Цибуля ріпчаста 200 г
  • Рослинна олія 1 столова ложка
  • Вершкове масло 2 столові ложки
  • Сіль
  • Тим’ян
  • Перець чилі
  • Варено-копчене куряче стегно 1 шт
  • Вершковий сир 200 г
  • Вершки 33% 35 г
  • Волоські горіхи 30 г

Приготування

Цибулю дуже дрібно поріжте та покладіть її у пательню з вершковим маслом. На середньому вогні обсмажуйте цибулю до м’якості помішуючи.

Поки цибуля спасерується, поріжте шампіньйони таким чином, щоб у вас було 10 середин з кожного гриба. Це потрібно буде для того, щоб прикрасити наш торт. Всі інші гриби поріжте на кубики середнього розміру та додайте їх до спасерованої цибулі.

Поверх грибів покладіть тим’ян, притрусіть пластівцями перцю чилі, посоліть. Все перемішуючи смажте на середньому вогні.

Поки все смажиться, з курячого стегна зніміть м’ясо і дрібно поріжте його.

Грибну масу з пательні перекладіть у миску, а у пательню налийте приблизно 1 столову ложку рослинної олії та обсмажте з обох боків часточки грибів, які призначені для прикрашання торта.

Розпочинаємо приготування крему.

Для цього за допомогою кухарського вінчика добре розімніть вершковий сир типу Маскарпоне. Додайте до нього вершки та ретельно все змішайте.

Закусковий торт-салат
Закусковий торт-салат

Настав час зібрати торт до купи. Покладіть на плоску поверхню кухарську форму розміром 18х8х6 см.

Перший шар крекери, потім за допомогою кондитерського мішка нанесіть не товстий шар крему. Наступний шар—це половина грибної маси, яку також покрийте кремом. Знову крекери, і знову крем. Потім куряче м’ясо, крем та волоські горіхи. Останнім шаром нанесіть на горіхи крем, поверх якого розкладіть декоративні часточки грибів.

Закусковий торт-салат
Закусковий торт-салат

 

Накрийте торт плівкою та приберіть його у холодильник як мінімум на 12 годин.

Подавайте на стіл, знявши кондитерську форму.

Закусковий торт-салат
Закусковий торт-салат

Популярне

Схожі статті

Чоловік просить готувати частіше, бо так згадує дитинство: ділюся рецептом запіканки з сиру, як у садочку

Ніжна сирна запіканка, приготована за цим рецептом, стане чудовим варіантом для сніданку, полуденку або десерту. Її легкість і ніжність обов'язково сподобаються і дітям, і дорослим.

Як це було: Тоня Матвієнко до безтями закохалася в чоловіка-ловеласа, а Арсен Мірзоян покинув свою сім’ю

Зараз Арсена Мірзояна і Тоню Матвієнко називають однією з найкращих пар українського шоу-бізнесу. Та їхні стосунки зароджувалися в той час, коли Арсен був одружений і виховував двох синів.

56-річний Дмитро Гордон обожнює свою тещу: навіть запросив маму Інну на театральну постановку

Дмитро Гордон чудово ладнає з тещею своєї третьої дружини. Залюбки спілкується з пані Інною, бере в неї інтерв'ю та навіть запрошує на родинний похід до театру.