Беру 1 яйце, склянку борошна і молоко. Смачний десерт на сніданок до чаю за 5 хвилин: нестандартні оладки

Смачний і простий у приготуванні сніданок сподобається всій родині, а у вас не відніме багато часу та зусиль. Готуємо разом неймовірно апетитні оладки

Автори цього рецепта запевняють, що такий варіант приготування оладок точно сподобається тим, кому набридла звичайна каша на сніданок. До інгредієнтів, потрібних для приготування смачних оладок, входить гранола, а тому такий нестандартний варіант класичного та відомого кожному сніданку починає грати новими фарбами.

Для приготування таких незвичайних оладок потрібно мінімум часу та зусиль, а результат точно потішить і вас, і кожного, хто спробує ваш кулінарний шедевр. Подавайте страву з медом і фруктами, тоді перекус буде не лише смачним, але й корисним. Отже, берімося до справи!

Як приготувати простий і швидкий сніданок з вівсянки
Як приготувати простий і швидкий сніданок з вівсянки

Інгредієнти:

  • Банан;
  • 200 грамів сиру;
  • Два яйця;
  • 90 грамів вівсяних пластівців;
  • Склянка молока – за потреби;
  • Борошно;
  • Одна чайна ложка кориці.

Спосіб приготування:

Для початку потрібно дістати звичайний кухонний блендер. У чашу покладіть банан із домашнім сиром, курячі яйця та вівсянку. Додайте також одну чайну ложку кориці, трішки борошна (на око) та вмикайте блендер. Добре перебийте всі інгредієнти до однорідності. Автор рецепта зазначає, що потрібно додати трішки молока, якщо тісто на оладки вийшло занадто густим.

Після приготування тіста дайте йому злегка настоятись. Нехай воно постоїть близько 5-10 хвилин, а вже потім можете починати готувати оладки. Візьміть спеціальну сковорідку та змастіть її олією. Поставте на вогонь і розігрійте, потім ложкою викладайте на поверхню гарячої пательні майбутні оладки. Смажте до золотого кольору з обох боків.

Експерти поділились рецептом смачних оладок на сніданок
Експерти поділились рецептом смачних оладок на сніданок

Подавати готову страву можна з медом або згущенкою, фруктами та ягодами. Варіант сервірування залежить виключно від ваших смакових уподобань і фантазії. Автори рецепта зазначають, що найкращим варіантом буде посмакувати готові оладки з медом або домашньою сметанкою. Смачного!

Популярне

Схожі статті

Алла Кудлай зізналася в ніжних почуттях до Зіброва аби допекти його дружині Марині: “Я обожнюю Пашку!”

В артистичному середовищі всі один одного знають і постійно перетинаються. Так, Алла Кудлай є хрещеною мамою Насті Каменських, а з Павлом Зібровим у співачки ледь не трапився роман.

Чому Філіп Кіркоров вивіз своїх дітей за кордон: повторив за Пугачовою і Галкіним, але зробив це по-тихому

Колишній Народний артист України Філіп Кіркоров раптово вивіз своїх дітей з росії за кордон, що стало причинами цього рішення та чому співак так вчинив.

Не встигаю вранці смажити трубочки з лаваша з сиром: чоловік та діти один поперед одного просять добавки

Такі трубочки з сиром із лаваша підійдуть і на сніданок, і на перекус, і на обід на роботу. Подобаються всім без виключення домашнім, тож довго запрошувати до столу нікого не доведеться.