Італійський ранок: корисний омлет від Євгена Клопотенка, який дуже нагадує смачну піцу. Нестандартний рецепт

Відомий український кулінар та зірка "МастерШефу" Євген Клопотенко поділився цікавим і простим рецептом смачного сніданку. Знаменитість розповів, як приготувати смачний омлет

Євген Клопотенко, відомий український кулінар і зірка шоу “МастерШеф”, розповів, як приготувати смачний і водночас простий сніданок. Неймовірно велика кількість людей звикли куштувати зранку класичний омлет, втім знаменитість пропонує дещо змінити традиційний рецепт страви та зробити його схожим на італійську піцу.

“Відрізаєте шматочок, а за ним тягнеться павутиння розплавленого сиру, потім відкушуєте та відчуваєте соковитість овочів та зелені. Дуже смачно”, – запевняє відомий кулінар Євген Клопотенко.

Інгредієнти:

  • 4 курячих яйця;
  • 100 грамів сиру;
  • 2 середні томати;
  • 100 грамів листя шпинату;
  • 2 столові ложки олії;
  • Орегано – дрібка.

Спосіб приготування:

Для початку потрібно підготувати помідори. Помийте овочі та позбудьтесь від плодоніжки. Потім томати потрібно нарізати середніми кубиками. На розігріту пательню з декількома столовими ложками олії викладіть нарізані помідори та додайте до них шпинат. Злегка підсоліть отриману суміш та помішайте все. Готуйте на помірному вогні близько хвилини.

Почніть готувати омлет

Далі потрібно збити необхідну кількість яєць. Яєчну суміш можете не солити, адже сир також додасть смаку, а врешті страва може вийти пересоленою. Перелийте збиті курячі яйця на розігріту пательню з томатами та шпинатом, накрийте сковорідку кришкою та зробіть маленький вогонь. Готуйте омлет декілька хвилин.

Влийте яйця на пательню

Наріжте слайсами твердий сир, який дуже добре тягнеться. Викладіть нарізаний сир на сковорідку, зверху на омлет. Знову накрийте пательню кришкою та продовжуйте готувати свій ідеальний сніданок. Не шкодуйте сиру, адже саме це робить омлет таким схожим на італійську піцу. Коли омлет приготувався, одразу подавайте його до столу, попередньо не забудьте посипати сиром. Розрізайте страву дерев’яною лопаткою трикутниками – як ви різали б піцу. Смачного!