Часничок, помідорчики і хліб – поєднання, від якого за вуха не відтягнеш. Італійська намазка на бутерброди

Коли хочеться внести розмаїття у свій звичний раціон, потрібно вигадувати щось нове та проводити кулінарні експерименти. Ділимось найкращим рецептом італійської намазки

Намазки з вершкового масла готують у багатьох країнах, адже вони чудово смакують. Приготування такої простої закуски не займе у вас багато часу, адже робиться вона за лічені хвилини. Крім того, для створення кулінарного дива достатньо буде відкрити холодильник і змішати інгредієнти, які є в кожному домі. Якщо вам хочеться поекспериментувати та доповнити звичний обід чи вечерю цікавою закускою, мерщій беріться до приготування цієї страви.

Інгредієнти:

  • Вершкове масло – 200 грамів;
  • В’ялені помідори – 60 грамів;
  • Свіжий базилік – пучок;
  • Часник – 2 зубчики;
  • Сіль – на власний смак.

Спосіб приготування:

Для початку дістаньте всі необхідні для приготування намазки інгредієнти. Вершкове масло потрібно дістати з холодильника близько за годину до початку готування, аби воно встигло розм’якнути та стати еластичним.

Приготуйте всі необхідні інгредієнти
Приготуйте всі необхідні інгредієнти

М’яке вершкове масло наріжте маленькими кубиками та збийте блендером чи електровінчиком, поки не утвориться однорідна та пишна маса.

Перемішайте м'яке вершкове масло
Перемішайте м’яке вершкове масло

Далі потрібно дістати в’ялені помідори з олії, в якій вони зберігались. Наріжте їх звичайним ножем якомога дрібніше та додайте до м’якого вершкового масла, яке вже перебили блендером.

Додайте до масла в'ялені томати
Додайте до масла в’ялені томати

Тепер помийте пучок свіжого базиліку та обсушіть його кухонним чи паперовим рушником. Також наріжте зелень звичайним ножем якомога дрібніше. Додайте нарізаний базилік до тарілки з вершковим маслом і томатами.

Додайте свіжий базилік
Додайте свіжий базилік

Не забудьте додати до своєї намазки бажану кількість часнику. Подрібніть його та помістіть у тарілку з усіма іншими інгредієнтами. Добре перемішайте намазку та насолоджуйтесь смаком готової закуски.

Перемішайте готову намазку
Перемішайте готову намазку

Подавайте намазку з хлібом, підсушеним у духовці. Смачного!

Популярне

Схожі статті

Шурпа: суп з будь-якого м’яса. Узбечка навчила мене і тепер я готую його так, що моїх за вуха не відтягнеш

Шурпа – це ароматний і наваристий суп, який прийшов до нас зі Сходу та Балкан, де його традиційно готують із різних видів м'яса, за винятком свинини.

Біляші з м’ясом більше не готую, знайшла рецепт пиріжків із картоплею: невагоме тісто та ароматна начинка

Рецепт пиріжків із картоплею на сковороді для тих, хто любить швидко та смачно поїсти. Невагоме тісто у поєднанні з ароматною начинкою – це справжній кулінарний шедевр!

Як виглядають усі чоловіки Наталії Могилевської та що відомо про її нового коханого: “Вірю, що він фартовий”

Наталія Могилевська розповіла, що знайшла своє кохання і тепер по-справжньому щаслива. Однак до цього їй не щастило у любовних справах. Дізнайтеся, як виглядають усі чоловіки співачки.