Піддивилася у сестри цей рецепт інстаграмної яєчні: кружальця кабачків з помідорками і сиром смакують супер

Корисний і поживний сніданок можна приготувати літнього дня всього за 15 хвилин. Достатньо мати в холодильнику кабачки, помідори та яйця. А далі – справа техніки. Можливо, попервах видасться, що це складно. Та коли наб'єте руку, втямите, що все насправді дуже просто.

Корисний і поживний сніданок можна приготувати літнього дня всього за 15 хвилин. Достатньо мати в холодильнику кабачки, помідори та яйця. А далі – справа техніки. Можливо, попервах видасться, що це складно. Та коли наб’єте руку, втямите, що все насправді дуже просто.

Вам знадобиться:

  • 1 кабачок;
  • 2 помідори;
  • 6 яєць;
  • 100 г сиру;
  • 0,5 ч.лож. солі;
  • 0,25 ч.лож. прованських трав;
  • базилік.
Зробіть кружальця з кабачків

Овочеву яєчню починайте готувати з кабачка. Наріжте молодий вимитий і висушений плід кружальцями. Видаліть стопкою серцевину. Пательню змастіть олією і викладіть кабачкові кільця так, щоб вони лежали внапуск.

Викладіть на пательню внапуск

В окремому посуді збийте яйця, змішавши їх із сіллю та прованськими травами. Суміш вилийте поверх кабачків. Вогонь прикрутіть до середнього і підсмажуйте 5 хвилин.

Залийте кабачки яєчнею і підсмажте

Тепер прикладіть до сковорідки пласку тарілку, переверніть, щоб вміст залишився на тарілці. Акуратно поверніть овочевий омлет на пательню не обсмаженим боком. Після цього просмажте ще 5 хвилин.

Переверніть яєчню, на одну половинку викладіть помідори й сир і згорніть удвоє

На одну половинку омлетного кола викладіть кружальця томатів, присипте базиліком і натертим на тертушці твердим сиром. Накрийте другою половинкою яєчні. Витримайте під кришкою ще 5 хвилин.

У підсумку вийде гарно, смачно і дуже корисно. Такий сніданок зарядить енергією до самого обіду. Тож бажано замінити звичайну ранкову яєчню кабачковою. Допоки панує сезон кабачків, цим треба користатися на повну котушку.

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.