Коли я не хочу морочитися з бутербродами, то просто кидаю все у блендер: прості намазки на хліб — те, що треба

Для сніданку, вечірки, перекусу нічого кращого не можна було вигадати, ніж різноманітні намазки на хліб: поживні та легкі, смачні та швидкі у приготуванні.

Різноманітність продуктів, які можна використовувати та комбінувати між собою, створюючи чудові смакові комбінації дозволять вам задовольнити найвибагливіших дегустаторів, вже не кажучи про тих, хто любить просто смачно поїсти.

Намазки на хліб
Намазки на хліб

Намазка з плавленого сиру

Мало з нас тих, хто не знає такого простого рецепта.

Візьмемо 100 г плавленого сиру та натремо на дрібній терці або можна поставити у мікрохвильовку на кілька секунд для того, щоб сир став м’яким.

Тепер змішаймо з 2 столовими ложками майонезу та вичавимо туди 1 зубчик часнику. Далі покладемо до цього дрібно порізану свіжу зелень петрушки, кропу, кінзи або спеції та суміш сухих приправ. Все добре перемішаємо й ось вам намазка.

Але, якщо ми додамо сюди ще дрібно порізані зелені оливки, солоні огірочки, подрібнені горішки, то значно урізноманітнимо смак цієї страви. Окрім того, не обов’язково таку намазку робити на хліб. Зробіть з нею канапе або використовуйте як соус, у який будете макати чипси.

Маслинова намазка

Візьміть:

1 склянку маслин без кісточок, оливкової олії 2 столові ложки, лимонного соку 1 столову ложку, 1-2 зубчики часнику.

Покладіть все у блендер та змішайте. Все. Намазка готова.

Але, якщо ви додасте сюди каперси з анчоусами, то несподівано отримуєте геть інший варіант намазки.

Таку намазку ви можете зберігати у холодильнику кілька днів. Робіть з неї ті ж самі канапе або просто наносіть на свіжий хліб.

Намазка з авокадо

А можна спробувати шикарну та, разом з цим швидку у приготуванні намазку зі стиглого авокадо.

З першу потрібно дістати з оболонки м’якість авокадо, а потім просто розім’яти її виделкою. Тепер додайте трошки лимонного соку та дрібно порізаної червоної цибулі. Де хто попередньо цибулю обдає кип’ятком перед тим, як додати до авокадо. Не забудьте підсолити. Все добре перемішайте та намазуйте на хліб.

Популярне

Схожі статті

Більше не смажте яйця, а приготуйте їх цим способом: настільки простого і смачного сніданку ще не виходило

Сніданок – найголовніший прийом їжі за весь день. Розповідаємо, як просто та швидко приготувати яйця, аби нагодувати і себе, і всю свою велику родину.

“Все зафіксувала”: Екс-дружина Володимира Остапчука навідалась до його будинку, щоб перевірити спільне майно

Христина Горняк та Володимир Остапчук розлучилися два роки тому й досі не вирішили питання щодо поділу спільного майна. Днями друга дружина шоумена навідалась у їхній спільний будинок.

“Лікували не від того”: у сестри Жанни Фріске, яка померла від онкології, стався рецидив раку з метастазами

Рідна сестра відомої російської співачки Жанни Фріске, яка відійшла у вічність майже 10 років тому, розповіла про негаразди, з якими довелось зіткнутись.