Цю закуску першою змітають зі столу: курячі крильця у пікантному соусі. Хітовий рецепт на всі випадки життя

Кожне свято для господаря чи господині починається з думок про те, що ж приготувати на стіл. Пропонуємо спробувати цей простий рецепт смачних крилець у пікантному соусі

Коли намічається якесь свято, а до вас додому збираються завітати гості, їх завжди хочеться якомога краще нагодувати. У такому випадку кожна господиня та кожен господар починають шукати нові та цікаві рецепти різних частувань. Якщо вам забракло ідей, але приємно здивувати друзів і рідних хочеться, пропонуємо приготувати смачну азійську закуску.

Крильця в особливому пікантному соусі точно залишать приємні спогади. Головна особливість цього рецепта полягає у його простоті. На приготування курячих крилець у смачному азійському соусі не потрібно витрачати багато часу та зусиль.

Рецепт смачних курячих крилець в азійському соусі
Рецепт смачних курячих крилець в азійському соусі

Інгредієнти

  • Кілограм курячих крилець;
  • Борошно для кляру.

Для соусу:

  • Соєвий соус – 100 грамів;
  • Кетчуп – 50 грамів;
  • Імбир – 20 грамів;
  • Часник – 10 грамів;
  • Рисовий оцет – 30 грамів;
  • Мед – 100 грамів;

Для подачі:

  • Кунжут;
  • Свіжа зелень.

Спосіб приготування:

Для початку потрібно підготувати фритюр для смаження закуски. До того, як тушкувати крильця в соусі, їх потрібно посмажити у фритюрі. Користуйтесь спеціальним приладдям або ж у глибокій сковороді з товстими стінками та дном розігрійте велику кількість олії до 180 градусів.

В окремій мисці перемішайте борошно з водою до густої та однорідної консистенції. Це буде кляр для крилець. Занурюйте в отриману суміш кожне крильце та смажте його у фритюрі. Коли закуска в олії стала рум’яною, її можна діставати. Одразу викладайте закуску на паперовий рушник, аби позбутись від зайвої олії.

На окремій пательні перемішайте всі перелічені вище інгредієнти для соусу. Прогрійте змішані продуким на повільному вогні, постійно помішуючи дерев’яною лопаткою. До цього соусу на сковорідку викладіть крильця після фритюру та смажте близько 5-10 хвилин до повної готовності.

Яку закуску приготувати на святковий стіл
Яку закуску приготувати на святковий стіл

Готову страву викладіть на тарілку зі свіжою зеленню та насолоджуйтесь. Смачного!

Популярне

Схожі статті

Соковитий, повітряний та ароматний ромовий пиріг до чаю: рецепт з кулінарного зошита мами з усіма секретами

Ромовий пиріг – це класичний десерт, який не залишить байдужим жодного ласуна. Сподіваємося, що цей рецепт стане вашим улюбленим, і ви будете радувати своїх близьких цим ароматним і ніжним пирогом.

Як виглядає реальний чоловік Олени Кравець з “Кварталу 95”: до шлюбу з ним її знали як Лєну Маляшенко

Лєну Маляшенко та Сергія Кравця звів КВК. Вони разом грали у криворізькій команді. У день свого 18-річчя він зізнався в коханні. Весілля зіграли лише через 5 років, коли Олена врешті завагітніла.

Оля Полякова засвітилася разом з Єфросиніною після чуток про сварку: обрали тактику водити фанатів за ніс?

Оля Полякова дала відповідь щодо чуток про припинення спілкування з Машею Єфросиніною. Прихильники занепокоїлися через те, що нові серії проєкту "Дорослі дівчата" не виходили з Нового року.