Хочете солодкий перекус? Готуємо грінки з цукром за декілька хвилин на сковорідці – пальчики оближеш

Смачний сніданок на швидкоруч, який діти будуть просити ще і ще. Мало часу і одразу ситий - це саме те, що потрібно для початку бадьорого дня

Кожного ранку мами думають над сніданком. Одне і теж уже приїлось малечі й вони вимагають новенького! Беріть наш рецепт і забудьте про важке приготування. Два варіанти грінок з молоком та без, на будь-який випадок.

Спочатку запишемо рецепт грінок з яйцем та молоком. Для цього потрібно

  • 6-7 шматочків батона;
  • 2 столові ложки цукру;
  • 1 яйце;
  • стакан молока;
  • рослинна олія для смаження.

Беремо миску та розбиваємо яйце, ретельно перемішуємо. Туди заливаємо молоко та цукор. Розігріваємо сковорідку та розміщаємо попередньо вимочений в суміші шматок батона. Замість батона можна брата багет. Тоді десерт буде ніжним, пухкішим і танути в роті. Грінки піджарюємо до готовності, вони повинні бути золотистого кольору. Можна також приготувати смаколик в духовці. Перед подачею даємо грінкам трішки охолонути, можна також зверху добавити трішки цукрової пудри або меду.

Грінки до сніданку
Грінки до сніданку

Смачні грінки до сніданку без молока

Тепер спробуємо рецепт грінок без молока. Нам потрібні наступні складові, які практично ідентичні попередньому рецепту:

  • 6 шматочків батона;
  • 3 яйця;
  • 2 столові ложки цукру;
  • щіпка солі;
  • рослинна олія для смаження.

Повторюємо дії з першого рецепту – збиваємо яйця з цукром та сіллю. На сковорідку додаємо олію рослинну та викладаємо грінки, попередньо вимочуючи їх в яєчній суміші. На обсмаження потрібно приблизно 2 хвилини.

Подавати грінки можна твердим сиром, медом та горіхами. Також смакуватиме десерт зі свіжими ягодами чи фруктами. Діти обов’язково полюблять новий сніданок.

Популярне

Схожі статті

Всім би такі ділові зустрічі: модельєр Андре Тан розривав танцпол у Лондоні в костюмі Папи Римського

Модельєр Андре Тан завжди відрізнявся своїм ексцентричним стилем та несподіваними вчинками, але його остання поява у Лондоні в костюмі Папи Римського підігріла суспільну розмову.

Ароматні булочки, від яких домашні просто в захваті. Для начинки беру все, що знайду в холодильнику. Рецепт

Повітряні булочки зі смачною начинкою – мега смачна та ситна випічка до чаю або кави. Їх можна легко приготувати вдома, а магазинні ласощі не зрівняються з домашніми.

Слава Соломка знає про життя Олі Фреймут і її чоловіка за кордоном більше за інших: “Вона поїхала назавжди”

Телеведучий Слава Соломка висловився щодо виїзду за кордон своєї колеги, Ольги Фреймут, яка перебралася до Лондона не лише з дітьми, але й з чоловіком.