Готуємось до сезону гарбузів і записуємо новий рецепт: від такого пирога чоловіка і дітей за вуха не відтягнеш

Зовсім скоро почнеться сезон гарбузів і потрібно обов'язково приготувати щось смачненьке для родини. Беремо цей легкий рецепт відкритого пирога.

Заведено вважати, що приготування гарбузового пирога – це не вдячна справа, через те, що його мало хто буде куштувати. Але спробуйте відкритий пиріг із копченим м’ясом – ваша думка обов’язково зміниться. Цей відкритий пиріг будуть просити готувати, як тільки на прилавках з’являться свіжі гарбузи.

Щоб приготувати гарбузовий кіш нам потрібно:

  • гарбуз – 400 гр.
  • готове листкове тісто (бездріжджове) — 300 гр.
  • цибуля — 1 шт.
  • копчене кермо (бекон або грудинка) — 200 гр.
  • яйця – 4 шт.
  • вершки — 100 гр.
  • сир твердий – 100 гр.
  • олія — ​​2 ст.л.
  • сіль
  • чорний мелений перець

Готуємо гарбузовий кіш з копченим м’ясом легко

Для того, щоб пиріг вийшов ніжним, потрібно обирати невеликий за розмірам гарбуз. Там буде не так багато зерняти, при цьому його легко буде чистити. Але якщо такої можливості не має – вибирайте в магазині уже нарізані половинки, де видно середину гарбуза.

Попередньо вимитий гарбуз нарізаємо на невеликі шматочки та заливаємо водою. Варитись він повинен не більше 25 хвилин. За цей час нарізаємо наше м’ясо та цибулю кубиками та обсмажуємо на невеликій кількості олії. Розварений гарбуз перебиваємо в блендері до стану пюре, додаємо м’ясо та цибулю зі сковорідки. Частина пирога вже готова.

Гарбузовий пиріг
Гарбузовий пиріг

Візьмемо сметану та яйця, активно змішаємо та додаємо сіль, перець та тертий сир. Дві частини начинки змішуємо. Листкове тісто викладаємо на форму, яку попередньо змастили маслом або олією. На даному етапі важливо залишити бортики висотою до 6 см. Заливаємо тісто начинкою і ставимо в духовку на пів години.

Гарбузовий відкритий пиріг обов’язково сподобається всім!

Популярне

Схожі статті

Стало відомо, хто придумав загадковий образ Клавдії Петрівни: автор любить українську літературу

Іноді несподіваним чином пізнаєш для себе щось нове. Як от образ загадкової Клавдії Петрівни, під псевдонім якої тривалий час успішно виступала Соломія Опришко.

Хто наразі став талісманом Тоні Матвієнко: сивочолий Мірзоян спостерігає за романом з Романом своєї дружини

Світ шоу-бізнесу завжди потребує сенсацій, і життя зірок неминуче опиняється під прицілом журналістів та фанатів. Кожен крок, погляд чи навіть випадкова зустріч можуть перетворитися на гарячу новину.

Шукала простий рецепт смачної здоби. Знайшла, спробувала, оцінила на всі 100: рогалики з яблуками у духовці

Часто хочеться напекти здобних смаколиків, але не всі рецепти здоби ідеальні. Сьогодні пропонуємо вам приготувати яблучні рогалики з тіста, яке вам точно сподобається.