Для цукерок “Баунті” знадобляться всього 3 інгредієнти: всі кажуть, що виходить смачніше, ніж у магазині

Улюблені всіма дітьми цукерки "Баунті" можна запросто приготувати вдома на кухні. Вийде не гірше, аніж магазинний варіант. Декому видасться, що навіть набагато смачніше.

Якщо не хочеться йти у магазин, а діти настійливо вимагають чогось солоденького, приготуйте кокосовий десерт. Це й справді “Райська насолода”.

Вам знадобиться:

  • 100 г кокосової стружки;
  • 120 г згущеного молока;
  • 100 г шоколаду молочного.
Кокосову стружку змішайте зі згущівкою

Цукерки готуються дуже швидко. Просто змішайте кокосову стружку зі згущівкою. Сформуйте колобки та відправте їх у морозилку приблизно на годинку.

Сформуйте кульки й заморозьте

Потім розтопіть шоколад на водяній бані. Можете задля цього скористатися мікрохвильовою піччю. Обмокніть кокосові напівфабрикати в шоколаді й викладайте на таріль, щоб застигли. Щойно шоколад прихопиться, можете ласувати разом із дітлахами.

Інший варіант

Легкий кокосовий десерт можна зробити й іншим більш складним способом.

Вам знадобиться:

  • 200 г кокосової стружки;
  • 200 мл вершків;
  • 85 г цукру;
  • 50 г вершкового масла;
  • 300 г шоколаду.
Розтопіть масло та змішайте з кокосовою стружкою

Вершкове масло розтопіть на водяній бані. Змішайте його з цукром. Пісок має повністю розчинитися. Додайте вершки. Поставте на вогонь і прогрівайте на слабкому вогні, не доводячи до кипіння.

Зніміть посуд з водяної бані, всипте кокосову стружку і ще раз усе перемішайте. Поставте в холодильник на 1 годину. Розтопіть шоколад у мікрохвильовці, змішайте з основною масою, розкладіть по креманках і знову відправте в холодильник, щоб десерт застиг.

Щоб визначитися, який із “Баунті” смакує краще, доведеться приготувати солодощі за обома рецептами та порівняти разом із дітлахами.

Популярне

Схожі статті

Ольга Фреймут в черговий раз хотіла повчити етикету українців, але вийшло навпаки: леді так не роблять

Нещодавно Ольга Фреймут спробувала повернути свою популярність, демонструючи діяльність в Інстаграм. Вона намагалася навчити глядачів правилам етикету, але відповідь, яку отримала, була несподіваною.

З ними відчуваємо себе на сьомому небі. Тістечка “Еспресо”: ранкова кава з ними — наш щоденний ритуал

Починати свій день з ароматної кави та смачних тістечок "Еспресо" — це більше, ніж лише ритуал. Це справжнє мистецтво насолоди, яке відкриває нові горизонти смаку та надає енергії на весь день.

Павло Зібров зустрівся з Іриною Білик і зізнався у почуттях до жінки: як на це реагує його дружина Марина?

Нещодавно у мережі з'явилася фотографія відомого співака Павла Зіброва разом із красивою та талановитою Іриною Білик. Ця світлина викликала зацікавлення щодо їхнього давнього дружнього зв'язку.