Беру лаваш, 1 яйце і готую ситний сніданок для всієї сім’ї за 10 хвилин. Сирні конвертики з лаваша в клярі

Що приготувати нашвидкуруч, щоб діти з чоловіком ставали в чергу? Звісно, смачні сирні конвертики до сніданку – таким смачним лаваш ще не був

Не завжди є час стояти біля плити за приготуванням сніданку, тим більше, що рідні просять чогось нового, незвичного, смачненького. Спробуйте приготувати сирні конвертики з лаваша на сніданок. Вони дійсно займуть не більше 10 хвилини, але обов’язково сподобаються всім.

Скоріше беремо продукти:

  • лаваш — 2 листи;
  • кріп — 1 пучок;
  • сулугуні — 400 г;
  • 1 яйце;
  • майонез — 2 ст.л.;
  • сіль на смак.

Легкий в приготуванні та неймовірний на смак лаваш

Лаваш потрібно розрізати навпіл, його не повинно бути дуже багато в конвертику. Потім натираємо сир Сулугуні на великій тертці. Довгі шматки сиру краще розплавляться і не перетворяться на кашу під час приготування. Тепер беремо кріп. Якщо ви вирішили готувати такий сніданок, а кропу свіжого ніде не має – підійде сухий або навіть заморожений. Пучок зелені потрібно дрібнесенько нарізати та перемішати разом із сиром. Можете спробувати суміш та додати трішки солі на власний смак.

Смачний лаваш з сиром
Смачний лаваш з сиром

Тепер переходимо до головної частини – створення трикутників. Половину листа лаваша змащуємо майонезом. Потім з однієї сторони викладаємо нашу начинку і починаємо складати трикутник, конвертик чи просто закручуємо в рулет. Можете змінювати форму при приготуванні – діти думатимуть, що кожного разу їдять щось новеньке.

Збиваємо яйце та кожен конвертик вмокаємо в суміш. Такий кляр потрібен для того, щоб закуска не була занадто сухою, а навпаки – соковитою і хрусткою. Готувати трикутники можна на сковорідці, в духовці або на решітці на відкритому вогні. Достатньо 2-3 хвилини на обжарювання і все – сніданок готовий.

Популярне

Схожі статті

Люблю на застілля готувати запіканки. Це завжди поживно та швидко: картопля з курячою грудкою під сиром

Коли настає час вибору гарячої страви для столу, хочеться знайти щось смачне, ситне і водночас просте в приготуванні. Картопляна запіканка з курячою грудкою під сиром – це саме той ідеальний вибір.

Краще дивитись на зморшки, ніж піти до хірурга: Марічка Падалко, Соломія Вітвіцька проти пластики обличчя?

Дві українські телеведучі, Марічка Падалко та Соломія Вітвіцька, демонструють, що природна краса та зрілість можуть бути настільки ж привабливими, як і молодість, повернена пластичними операціями.

Коли я печу італійське печиво з яблуками та горіхами, то діти чергують на кухні: розлітається ще гарячим

Італійська кухня відома своїми неперевершеними десертами, що підкорюють серця гурманів по всьому світу. Одним із таких кулінарних шедеврів є м'яке печиво з яблуками та волоськими горіхами.