Такий торт в АТБ не купиш. Коржі з печива “Марія” і крем з нектаринами: спробуєте раз і закохаєтесь у смак

Смачний торт з печива "Марія" збере за столом всю родину. Ніжний крем зі свіжими фруктами буде танути в роті. Діти та дорослі - всі закохаються в легкий повітряний торт

Для приготування потрібно взяти форму діаметром 18 см. Саме для такої форми розраховані наступні інгредієнти:

  • Печиво “Марія” – 250 грамів;
  • Масло – одна пачка 250 грамів. (82% жирності);
  • Молоко – 450 мл;
  • Яйця – 2 штуки;
  • Цукор – 100 грамів;
  • Кукурудзяний крохмаль – 2 столові ложки з гіркою;
  • Ванільний цукор або ванільний ароматизатор;
  • Нектарин, або будь-які інші фрукти, що є в холодильнику.
Готуємо торт із печива
Готуємо торт із печива

Швидко готуємо легкий та смачний торт

Спочатку потрібно приготувати крем. Для цього беремо миску та розбиваємо 2 яйця. Туди ж насипаємо цукор, сіль та кукурудзяний крохмаль. Крем повинен мати приємний аромат, тому додаємо ванільний цукор або ванільний ароматизатор. Все активно перемішуємо та додаємо молоко. Молоко можна додавати поступово, так точно не буде ніяких комочків та крохмаль повністю розтопиться.

Тепер всю суміш переливаємо в каструлю та ставимо на вогонь. Починаємо нагрівати та постійно помішувати. Як тільки крем починає закипати – активно вимішуємо крем, не даємо йому приставати до бортиків та горіти. Буквально 10- 15 секунд і одразу перекладаємо на стіл каструлю та накриваємо харчовою плівкою.

Поки крем остигає – переходимо до тіста. Тут все досить просто. Печиво закидаємо в чашу блендера та перебиваємо на крихти. До сухої суміші потрібно додати 110 грамів розтопленого масла. Активно все перемішати – основа торта вже готова.

Переходимо до збору торта. Форму вистеляємо пергаментним папером та висипаємо більш ніж половину суміші. Робимо корж із невеликими бортиками.

До крему потрібно додати збите масло (з пачки залишилось 140 грамів). Додаємо не великими порціями, постійно збиваючи. Так крем буде однорідний та ніжний.

Крем з нектарином
Крем з нектарином

Беремо нектарин чи персик, що родина краще смакує, та нарізаємо на невеликі кубики. Фрукти додаємо до крему та перемішуємо.

Торт з печива з фруктами
Торт з печива з фруктами

Тепер крем виливаємо на підготовлену форму. Зверху висипаємо залишок печива. Тепер ставимо готовий торт на ніч в холодильник і зранку вже смакуємо всією родиною.

Популярне

Схожі статті

Пережили коханих на багато років: як почуваються дружини Кузьми Скрябіна, Євгена Огіра, Анатолія Євдокименка

Страшну долю вдови довелося зазнати дружинам Кузьми Скрябіна, Євгена Огіра, Анатолія Євдокименка. Чоловіки померли багато років тому, а жінки й досі зберігають їм вірність.

Що підлити під гортензію прямо зараз для того, щоб кущ став удвічі більшим за літо: всього 1 склянка

Улітку гортензії теж потребують підживлення. Але тут треба не переборщити з органікою. У такому разі отримаєте пишне листя на кущах, а квітки будуть дуже маленькими й непоказними.

Просто з вершини слави Микола Гнатюк все покинув і пішов у монахи: де нині перебуває молодший брат Анатолій

Свого часу "Барабан" Миколи Гнатюка співали всі. Нині знаменитий співак зник з інфопростору, бо подався у монахи. Розберімося, де нині перебуває молодший на 11 років брат артиста Анатолій.