Дуже смачна закуска з помідорами та цибулькою, яка розлітається вмить. Готую одразу подвійну порцію

Проста та смачна закуска, головними компонентами якої є помідор і цибуля, стане ідеальним перекусом і чудовим доповненням до основної страви. Хутчіше записуйте рецепт!

Приготувати смачну закуску за цим простим рецептом варто для того, аби насолодитись ідеальним поєднанням компонентів страви. Автори рецепта запевняють, що така проста закуска стане чудовим доповненням до основної страви. Втім, навіть якщо вам раптово захотілось просто перекусити, це частування також підійде. Хай там як, але основний секрет цієї закуски полягає у маринаді. Отже, хутчіше записуйте рецепт!

Як просто та швидко приготувати смачну закуску з помідорів і цибулі
Як просто та швидко приготувати смачну закуску з помідорів і цибулі

Інгредієнти:

  • 700 грамів помідорів;
  • 2 цибулі;
  • 1 зубчик часнику;
  • Половина гострого перцю;
  • 2 столові ложки меду;
  • 4 столові ложки рослинної олії;
  • Пів чайної ложки солі;
  • Пів чайної ложки сушеного базиліку;
  • Лимон.

Спосіб приготування:

Для початку потрібно приготувати овочі. Помийте помідори та очистьте цибулю. Наріжте томати кружальцями, а очищену та вимиту у чистій воді цибулю – кільцями. На час відкладіть нашатковані овочі в сторону. Далі приготуйте маринад, який і є головною причиною, чому закуска виходить такою смачною.

Отже, для приготування маринаду потрібно пропустити часник через прес або дрібно нарізати його ножем. До часнику додати дрібно нарізаний гострий перець, мед з олією, сіль та сушений базилік. Добре перемішайте отриману суміш і в кінці додайте сік з одного лимона середнього розміру. Тепер можете починати “збирати” закуску.

Проста закуска з помідорів і цибулі – рецепт від кулінарів
Проста закуска з помідорів і цибулі – рецепт від кулінарів

Візьміть контейнер невеликого розміру та почніть викладати у нього шарами помідори та цибулю. Кожен викладений шар потрібно щедро полити маринадом. Викладіть всі нарізані овочі та вилийте у контейнер весь маринад. Щільно закрийте кришку та поставте закуску у холодильник. Витримайте його там пів години і насолоджуйтесь смаком.

Популярне

Схожі статті

Як це було: Тоня Матвієнко до безтями закохалася в чоловіка-ловеласа, а Арсен Мірзоян покинув свою сім’ю

Зараз Арсена Мірзояна і Тоню Матвієнко називають однією з найкращих пар українського шоу-бізнесу. Та їхні стосунки зароджувалися в той час, коли Арсен був одружений і виховував двох синів.

56-річний Дмитро Гордон обожнює свою тещу: навіть запросив маму Інну на театральну постановку

Дмитро Гордон чудово ладнає з тещею своєї третьої дружини. Залюбки спілкується з пані Інною, бере в неї інтерв'ю та навіть запрошує на родинний похід до театру.

Ніхто не здогадався, що цей мʼясний рулет я робила 10 хвилин: розкриваю секрет, як приготувати такий шедевр

М'ясний рулет у лаваші — це смачний та універсальний рецепт, який вартий уваги кожної господині. Його легко готувати, а результат завжди перевершує очікування.