Гості на порозі, а пригощати нічим: приготуйте швидкий пиріг з сосисками, помідорами та сиром і смакуйте разом

Не має чим пригощати несподівано завітавши гостей? Цей легкий пиріг стане в пригоді та смакуватиме родині, тим більше що складові є в кожної господині в холодильнику

Іноді не має часу на приготування вишуканої страви до вечері чи до зустрічі гостей. Маючи такий рецепт під рукою ви зможете здивувати родину смачним пирогом з простих інгредієнтів

Для приготування страви нам потрібно:

  • яйця – 3 штуки;
  • молоко — 150 мл.;
  • олія — ​​50 мл.;
  • томати – 2-3 штуки;
  • борошно — 1 стакан;
  • розпушувач – 1 чайна ложка;
  • твердий сир – 200 грамів;
  • кріп, петрушка – 100 грамів;
  • сосиски — 6 штук.

Готуємо смачний пиріг до вечері

Спосіб приготування досить простий. Спочатку беремо миску та розбиваємо яйця. Трішки розмішуємо та додаємо молоко та олію. Робимо суміш однорідною. Далі просіваємо борошно разом з розпушувачем. Все замішуємо до рідкого стану. Головне – не має бути жодних клубків, тому що тоді пиріг рівномірно не пропечеться.

Тісто для пирога
Тісто для пирога

Окремо натираємо на велику тертку твердий сир та додаємо до тіста. Все ретельно перемішуємо. Сосиски нарізаємо невеликими кружечками. Так само нарізаємо і томати. Зелень потрібно подрібнити.

Твердий сир та сосиски до пирога
Твердий сир та сосиски до пирога

Беремо форму для випікання та змащуємо олією чи маслом. В тацю виливаємо половину тіста, поверх викладаємо сосиски. Вони повинні повністю закрити тісто. На них викладаємо наші помідори та посипаємо зеленню. Залишок суміші виливаємо в таці.

Готовий пиріг з сосисками сиром та томатами
Готовий пиріг з сосисками сиром та томатами

Розігріваємо духову шафу до 180 градусів та ставимо пиріг випікатись. Приблизно 30 хвилин і пиріг буде готовим. Перед подачею даємо трішки часу на охолодження страви.

Популярне

Схожі статті

Вік живи, вік учись: так швидко оселедець я ще не чистила. Ніяких секретів, усе максимально елементарно

Для того, аби приготувати смачний салат чи будь-яку іншу закуску до свого столу на основі риби, для початку її потрібно якісно почистити. Розповідаємо, як це зробити.

У білосніжному костюмі з вишивкою: Олександр Усик приголомшив стильним образом перед поєдинком з британцем

Український боксер Олександр Усик приголомшив публіку костюмом з чорною вишивкою, який одягнув на пресконференцію перед поєдинком з Тайсоном Ф'юрі.

У 45 років можна виглядати неначе у 25: доведено Олею Поляковою, Лілією Подкопаєвою, Валерією Крук та Монро

Всі ми чули поговірку про бабу-ягідку в 45. Але наші знаменитості Подкопаєва, Полякова, Крук, Монро її спростовують. Адже виглядають зовсім не як ягідки, а неначе юні дівчата.