Нереально смачний тортик “Все змішали і в духовку”. Рецепт легко запам’ятати: без вагів, міряємо склянками

Що ж таке приготувати, коли гості мають завітати з хвилини на хвилину? Цей шоколадний торт обов'язково стане в пригоді, а друзі з задоволенням смакуватимуть разом із чаєм.

На приготування шоколадного торта не потрібно витрачати багато час. Рецепт настільки простий, що готувати його можна навіть не відволікаючись від улюбленого серіалу. Для десерту потрібні наступні інгредієнти:

  • 350 грамів борошна;
  • 200 грамів цукру;
  • 5 столових ложок какао;
  • 10 грамів розпушувача;
  • Пів чайної ложки соди;
  • 1 чайна ложка яблучного оцту;
  • Ванілін – на смак;
  • 2 яйця;
  • 200 мілілітрів молока;
  • 100 мілілітрів олії;
  • 200 мілілітрів окропу.

Починаємо приготування смачного торта

Спочатку потрібно всі сухі інгредієнти змішати в  великій мисці. Рекомендуємо борошно, какао та розпушувач просівати через сито. Тоді торт буде повітряним та ніжним. До борошняної маси додаємо цукор, ванілін та дрібку солі.

Тепер настав час рідких інгредієнтів. Для цього беремо невелику тарілку та розбиваємо яйця. Туди додаємо олію та молоко. Все ретельно перемішуємо за допомогою міксера або ж ручним вінчиком.

Тепер настав час змішувати дві заготовки. Головне завдання – тісто має бути однорідної маси, без клубків. Наприкінці додаємо соду та яблучний оцет.

Рецепт простого шоколадного пирога
Рецепт простого шоколадного пирога

Беремо форму для випікання. Її розмір та вигляд не має значення. Тацю застеліть пергаментом та натріть вершковим маслом. Тісто виливаємо в деко та відправляємо в духовку на 20 хвилин. Температура для випікання має бути на рівні 180 градусів. Готовність перевіряємо за допомогою зубочистки. Якщо тісто не прилипає – все готово.

Рецепт простого шоколадного пирога нашвидкуруч
Рецепт простого шоколадного пирога нашвидкуруч

Поки торт печеться – пора зайнятись смачним кремом.

Наш крем буде складатись всього з двох компонентів – вершкове масло та згущене молоко. Дві складові потрібно ретельно збивати міксером до отримання пишної маси.

Ніжний крем до торта
Ніжний крем до торта

Тепер можна збирати наш смачний шоколадний десерт. Торт розрізаємо навпіл. Кожен корж щедро змащуємо кремом та накриваємо іншим коржем.

Подавати готовий торт можна і так, а можна додатково посипати цукровою пудрою чи шоколадною глазур’ю.

Популярне

Схожі статті

Закусок багато не буває: огірки по-корейськи — знаменита страва кімчі. Це не лише смачно, а ще й корисно

Коли справа доходить до корейської кухні, багато хто експериментує з різноманітними стравами, щоб відчути екзотичні смаки та нові кулінарні враження. Але на першому місці — знаменита кімчі з огірків.

Українська Південна Пальміра не гірше Мальдівів: Леся Нікітюк приїхала в Одесу й приголомшила своїм виглядом

Леся Нікітюк ніколи не відмовляє собі похизуватися своїми принадами та зробити цікаві фото з міст, де вона буває по роботі або просто відпочиває.

Рецепт на вагу золота: м’ясні гнізда з грибами та яйцями готую на всі свята. Ніхто не вірить, що це просто

Існують рецепти, які цінуються як справжній кулінарний скарб, адже їхній смак і вигляд підкорюють з першого ж погляду та шматочка. Одним із таких є рецепт м'ясних гнізд з грибами та яйцями.