facebook

Чоловік був у захваті, коли спробував. Фарширований перець по-новому: рецепт у мене навіть свекруха просила

Цей рецепт фаршированих перців, запозичений у мексиканців, відрізняється кількістю пряностей, а також способом приготування – запіканням у духовці.

До звичних під час приготування фаршированих перців фаршу, кетчупу, цибулі та рису, у новому рецепті додаються ще кукурудза та сир.

Вам знадобиться:

  • 8 солодких перців;
  • 500 г яловичого фаршу;
  • 100 г консервованої кукурудзи;
  • 100 г рису;
  • 100 г сиру;
  • 100 г кетчупу;
  • 1 цибулина;
  • 2 зубці часнику;
  • 5 ст.лож. соєвого соусу;
  • 1 ч.лож. коріандру;
  • сіль, чорний мелений перець.
Кожну половинку змастіть олією з усіх боків

Велику цибулину наріжте дрібними кубиками й відправте на розігріту пательню, щоб підсмажився у невеликій кількості олії до стану прозорості. Рис засипте в окріп і варіть на слабенькому вогні 10 хвилин до пів готовності.

Після присипання сиром витримайте в духовці ще 10 хвилин

Тим часом розріжте перці на половинки й вилучіть насіння. При цьому хвостики не чіпайте, нехай залишаються. Викладіть отримані човники в форму для запікання й посипте свіжо змеленим чорним перцем, а також присоліть. Додайте олію, і кожну перчинку змастіть руками в олії з усіх боків.

З хвостиком перець виглядає гарніше

Яловичину пропустіть крізь м’ясорубку і з’єднайте зі злегка підсмаженою цибулею. Туди ж додайте недоварений рис, консервовану кукурудзу, кетчуп і соєвий соус. Подрібніть насіння коріандру в ступці й присипте начинку. Ще всипте молотий чорний перець і дрібно посічений часничок. Усе перемішайте.

Начиніть половинки перців підготовленим фаршем, накладаючи з гіркою. Розігрійте духовку до 200 градусів, виставте час – 50 хвилин. Якщо любите хрумкий перець, то вистачить і 40 хвилин.

Дістаньте форму з духовки, присипте перці сиром, натертим на тертушці з великими отворами. Запікайте ще 10 хвилин. Після цього присипте готові фаршировані перці свіжою зеленню. Тепер можете подавати до столу.

Популярне

Схожі статті

Слава Дьомін розповів, чому Ксенія Мішина відмовила йому у серйозних стосунках: “Фінансова складова”

Телеведучий Слава Дьомін не приховує той факт, що хотів мати стосунки з акторкою Ксенією Мішиною. Жінка хоч і приймала залицяння шоумена, та у серйозних стосунках йому відмовила.

Без мами: молодшій доньці покійної Анастасії Заворотнюк виповнилось 6 років – як виглядає Міла Заворотнюк

Сім'я акторки Анастасії Заворотнюк приховувала від публіки її молодшу доньку протягом 6 років. Та на днях старша дочка Заворотнюк Анна вперше показала 6-річну Мілу.

Чому Даша Астафʼєва неодружена і не має дітей: найкрасивіша жінка України чесно розповіла про особисте життя

Даша Астафʼєва цього року відсвяткувала своє 39-річчя, проте актриса та модель досі офіційно неодружена, та не має дітей. Чому доля знаменитості та найкрасивішої жінки країни склалася саме так?

Мірошниченки зворушливо привітали названу доньку з 9-річчям і розсекретили, що подарували: “Терпляче чекала”

9-річна Ангеліна вперше відсвяткувала день народження в колі родини, а не в дитячому будинку. Тімур та Інна Мірошниченки влаштували справжнє свято для дівчинки.

“Сором”: Настя Каменських викликала неоднозначну реакцію відвертістю. Відкрила огляд на усе і навіть більше

Відома співачка Настя Каменських нещодавно ошелешила публіку новою світлиною в соціальних мережах. Проте користувачі зовсім не захоплювалися красою артистки, а скоріш – навпаки.

“Вона сказала “Так”: Melovin неочікувано зробив пропозицію дівчині – обличчя щасливиці приховав за кадром

Ще зовсім недавно Melovin скаржився на нещасливе кохання, раніше робив пропозицію заміжній жінці. А тепер похвалився обручкою, яку подарував невідомій красуні.