Гості ледь не розсварилися за цей десерт до чаю. Гарячий молочний пиріг з простих продуктів, але ж який смак

Домашні пироги люблять абсолютно всі. Смачний рецепт гарячого молочного пирога стане в пригоді, коли потрібно приготувати десерт до зустрічі гостей

Якщо любите запах пряного молока – цей пиріг обов’язково вам сподобається. Називається він гарячим, тому що в склад входить підігріте свіже молоко. Тісто виходить ніжним, пухким та зберігає свій пряний аромат.

Для приготування десерту для родини потрібні наступні інгредієнти:

  • Яйця – 4 штуки;
  • Цукор – 250 грамів;
  • Борошно – 350 грамів;
  • Розпушувач – 2 чайні ложки;
  • Сіль дрібка
  • Вершкове масло – 70 грамів;
  • Молоко – 240 грамів;
  • Ванільний цукор – 1 чайна ложка
Молочний пиріг до столу
Молочний пиріг до столу

Готуємо смачний пиріг з простих інгредієнтів

Приготування пирога потрібно починати з яєць. Їх потрібно збити міксером до стану пишної піни, попередньо додавши сіль та цукор.

Рецепт молочного пирога
Рецепт молочного пирога

В окремій тарілці просіюють борошно та розпушувач. В яєчну суміш потрібно додавати сухі складові поступово, акуратно перемішуючи. Суміш повинна стати однорідною.

Гаряче молоко з маслом
Гаряче молоко з маслом

Окремо беремо сотейник та наповнюємо його молоком, додаємо вершкове масло та трішки ванільного цукру. Суміш ставимо на вогонь та починаємо гріти, поки масло зовсім не розтане. Молоко має трішки охолонути, щоб яйця не звернулись в процесі підготовки.

Тісто на пиріг
Тісто на пиріг

Додавати масу до тіста потрібно у два заходи та легенько вимішувати. Маса має бути однорідною, без грудок.

Беремо деко та застеляємо пергаментом. Духову шафу ставимо на 180 градусів. На деко виливаємо наше тісто та рівномірно його розподіляємо. Всього 30 хвилин і пиріг готовий.

Смачний гарячий пиріг
Смачний гарячий пиріг

Перед подачею гарячий пиріг з молоком потрібно трішки остудити. Як прикраси можна використовувати цукрову пудру чи сезонні ягоди.

Гарячий пиріг на молоці
Гарячий пиріг на молоці

Виконавши всі етапи приготування ви отримаєте пишний пиріг, що просто тане в роті. Родина буде смакувати з задоволенням.

Популярне

Схожі статті

Скумбрія зі смаком червоної риби: гості навіть не здогадуються, що це не лосось. Ефектно і дуже смачно

Звичайна скумбрія буде мати смак дорогої червоної риби, якщо її приготувати правильним способом. Спробуйте так запекти рибку і ви будете в захваті від результату.

Улюблений салат моєї свекрухи – для фігури корисно: відварюю 2 буряки, беру свіжий апельсин і роблю шедевр

Салат з буряком та апельсином — це ідеальний вибір для тих, хто цінує здорове харчування та цікаві поєднання смаків. Яскравий і надзвичайно корисний, цей салат стане доповненням до вашого меню.

Чоловік просить готувати частіше, бо так згадує дитинство: ділюся рецептом запіканки з сиру, як у садочку

Ніжна сирна запіканка, приготована за цим рецептом, стане чудовим варіантом для сніданку, полуденку або десерту. Її легкість і ніжність обов'язково сподобаються і дітям, і дорослим.