Домашні просять на сніданок тільки їх. Улюблений рецепт пишних сирників: як приготувати, щоб не розвалювалися

Сирники – дуже смачна і корисна страва. На перший погляд, готується вона просто та у багатьох господинь не вдається приготувати ніжні і пишні сирники як у ресторані.

Сирники – дуже смачний варіант сніданку та ще й корисний. Основний інгредієнт цієї страви – кисломолочний сир, а ось цукру та борошна тут дуже мало.

Приготувати смачні і пишні сирники зможе будь-яка господиня. Головне, притримуватися рецепту і знати декілька маленьких хитрощів.

Необхідні інгредієнти:

  • кисломолочний сир (жирність 5%) – 400 г;
  • яйце – 1 шт;
  • сіль – 1 щіпка;
  • борошно – 2 ст.л;
  • цукор – 2 ст.л;
  • ванільний цукор – 10 г.

Спосіб приготування:

Головний інгредієнт цієї страви – кисломолочний сир. Від його якості буде залежати смак всієї страви. Для приготування сирників потрібно обрати сир жирністю 5-9%. Обезжирений творог не підійде.

Кисломолочний сир викладаємо у глибоку миску, додаємо яйце і збиваємо все погружним блендером. Має вийти однорідна і досить плотна маса.

Сирники як у ресторані за допомогою склянки
Улюблений рецепт пишних сирників: як приготувати, щоб не розвалювалися

Додаємо до сиру 2 ложки без гірки просіяного борошна і все ретельно перемішуємо. Тільки в кінці додаємо до тіста цукор і ванільний цукор. Справа в тому, що якщо додати цукор у сир одразу, то тісто може вийти не таким плотним. Після додавання цукру, все перемішуємо і формуємо сирники. Із вказаної кількості інгредієнтів має вийти в середньому 10 сирників. Спочатку формуємо 10 кульок, а потім за допомогою ножа, чи склянки формуємо красиві рівні сирники.

Улюблений рецепт пишних сирників: як приготувати, щоб не розвалювалися
Улюблений рецепт пишних сирників: як приготувати, щоб не розвалювалися

Обсмажувати сирники можна або на рослинній олії, або на суміші вершкового масла і рослинної олії. Смажимо на середньому вогні під закритою кришкою з обох боків до рум’яності.

Сирники як у ресторані за допомогою склянки
Улюблений рецепт пишних сирників: як приготувати, щоб не розвалювалися

Готові сирники виходять неймовірно ніжними і пишними, адже в їхньому складі мінімум борошна. Подавайте цю страву разом зі сметаною, медом, джемом, чи іншими топінгами. Сирники смачні як в гарячому, так і в холодному вигляді. Тож цю страву можна готувати не лише на сніданок, а брати з собою в якості перекусу на роботу, чи давати дітям до школи.

Смачного!

Популярне

Схожі статті

Цю смакоту обожнюють всі, тому готую багато: шаровий салат-тортик із куркою. Смачний та неймовірно ніжний

Рецепт ніжного салату-торта з копченою куркою, картоплею та сиром дуже просто приготувати на своїй кухні. Ця смакота вам обов'язково сподобається!

Сирне тісто з картопляною начинкою: традиційні пиріжки більше не роблю — родина запевняє, що так смачніше

Як приготувати випічку, щоб не витрачати багато часу на тісто? Сьогодні ми запрошуємо вас відкрити для себе новий варіант улюбленої класичної страви — пиріжки з сирного тіста із картоплею.

Щаслива Наталя Могилевська замилувала відео з маленькою донькою: солодощі, перший велосипед і рожеві ведмеді

Наталія Могилевська розчулила кадрами зі своєю донькою Софією, якій виповнилось 4 роки, а також показала, як влаштувала день народження для маленької іменинниці.