Всього 3 простих продукти в складі та 5 хвилин часу. Швидкий багатошаровий омлет на сніданок: смакота

Якщо не рахувати сіль, то в цій страві присутні всього три інгредієнти. Це чудова альтернатива яєчні, що вже набридла. Такий сніданок готується за 5 хвилин, а сил надає на цілий день.

Це не звичайний омлет, до якого всі ми звикли. Він має кілька шарів. Завдяки спеціальній методиці приготування всі вони чудово просмажуються.

Вам знадобиться:

  • 3 яйця;
  • 1 ст.лож. молока;
  • 40 г сиру;
  • 1 дрібка солі.
Вилийте масу тонким шаром на пательню й присипте сиром

Звісно, для чоловіка подібний набір продуктів може видатися недостатньо калорійним. У такому разі можна додати шинку. А жінкам і дітям має бути ситно й так.

Загорніть омлет у трубочку й долийте новий шар яєчної маси

В глибоку мисочку розбийте яйця, посоліть і долийте молоко. Збийте вінчиком до однорідної маси. Твердий сир із високою температурою плавлення натріть на тертушці.

Продовжуйте загортати омлет і доливати яєчну суміш

Поставте пательню на вогонь, змастивши олією чи вершковим маслом. Вилийте трішки яєчної суміші, щоб покрити дно. Зверху легенько присипте сиром. Коли омлет схопиться з одного боку, починайте згортати його в трубочку. Робіть це дуже акуратно, допомагаючи собі виделкою і лопаткою.

Вийде багатошаровий омлет

Відсуньте отриманий рулетик на край сковорідки, а площу, що звільнилася, знову залийте омлетом, не забувши присипати сиром. Знову загорніть. Відсуньте і залийте нову порцію омлету з сиром. Повторюйте процедуру, допоки яйця не закінчаться. У вас вийде чимала омлетна трубочка з окремими шарами.

За бажанням, можете додавати до омлету будь-які компоненти. Окрім шинки, про яку ми вже говорили, можете накришити зелень, солодкий перець, крабові палички тощо. Подавайте до столу зі свіжими помідорами чи іншими овочами.

Популярне

Схожі статті

Як виглядає квартира Ліни Костенко: найвідоміша поетеса України прийняла до себе в гості Віталія Кличка

Ліна Костенко за багато років своєї творчості стала справжньою легендою у світі мистецтва. Нещодавно до неї в гості завітав мер Києва Віталій Кличко. Що ж сталося і до чого тут Валерій Залужний.

Актори “Дизель Шоу” Вікторія Булітко і Євген Сморигін офіційно 9 років разом: важлива дата у пари гумористів

Вікторія Булітко та Євген Сморигін відсвяткували свою творчу річницю. Команді "Дизель Шоу" виповнилося 9 років. Про це актори розповіли в Instagram.

Випросила рецепт у ресторані. Виходить дуже красиво і незвично: куряча грудка в горіховому паніруванні

Смачна і ситна вечеря на всю сім'ю не обов'язково має вимагати безліч інгредієнтів і сил. Сьогодні ми підготували простий рецепт курячої грудки в горіховому паніруванні, який сподобається кожному.