Найсмачніший розсольник з м’ясом, який готую щотижня і мої з радістю смакують. Раніше не любила, тепер обожнюю

Розсольник зі смаком дитинства, саме такий, як раніше готували наші бабусі та мами. Повторити рецепт і здивувати родину можливо. Рецепт досить простий

Домашній та надзвичайно насичений розсольник  – це справжнє свято. Солоні огірочки надають йому особливого пікантного смаку.

Для смачного розсольника потрібні наступні складові:

  • яловичина на кістки – 400 грамів;
  • цибуля ріпчаста – 1 штука;
  • морква – 1 штука;
  • томатна паста – 1,5-2 столові ложки;
  • картопля – 2-3 штуки;
  • солоні огірки – 2 штуки;
  • рис  – 2 столові ложки;
  • сіль – за смаком;
  • олія для засмаження.

Домашній розсольник порадує родину смаком

Спочатку потрібно взяти м’ясо та ретельного вимити під проточною водою. Потім поставити велику каструлю та залити холодною водою. Ставимо варити яловичину на вогонь. Як тільки вода закипить – зніміть піну. Вогонь потрібно зменшити та варити в такому стані приблизно одну години.

Яловичина для розсольника
Яловичина для розсольника

За цей час можна підготувати заправку. Цибулю та моркву потрібно очистити, вимити та нарізати невеликими кубиками. Овочі потрібно обсмажити на середньому вогні до м’якості.

Морква та цибуля
Морква та цибуля

Потім до суміші додають томатну пасту та ще буквально декілька хвилин обсмажують.

Солені огірки потрібно нарізати невеликими кусочками та відправити на сковорідку для смаження. Олії при цьому не додаємо.

Солоні огірки
Солоні огірки

Готове м’ясо дістаємо з каструлі та починаємо відділяти м’ясо від кісточки. Яловичину потрібно нарізати досить великими шматками.

Картоплю нарізають великими кубиками, а рис попередньо промивають в воді. Тепер в бульйон потрібно повернути нарізане м’ясо, картоплю та рис і варити ще 15 хвилин. Потім можна висипати заправку та огірки. В такому стані суп вариться ще 10 хвилин.

Домашній розсольник
Домашній розсольник

Розсольник можна одразу подавати родині, або ж дати декілька хвилин настоятись.

Популярне

Схожі статті

Наш десертний кумир — легкий та ніжний тортик із пломбіром: 15 хвилин роботи, а насолоди — на весь день

У світі десертів є такі, що зайняли головні місця у наших серцях, ставши справжніми кумирами. Серед них на одному з перших — легкий та ніжний тортик із пломбіром.

Тамбовський самотній вовк: автор “Кварталу 95” Валерій Жидков показав, як виглядає його нинішня дружина

Валерій Жидков відомий усім під прізвиськом Тамбовський вовк. Його виступи не займають багато часу, але запам'ятовуються і викликають вибух оплесків. Але як же йдуть справи в його особистому житті?

Така капуста смачніша за м’ясо – свекруха навчила готувати просто і бюджетно: кращий рецепт для всієї родини

Приготувати відбивні до родинного столу ви можете без м'яса. Звучить доволі дивно, втім вам точно сподобається такий варіант перекусу або повноцінної вечері.