Якщо хочеться чогось незвичайного, готую суші з кабачків та бринзи: так навчила робити справжня гречанка

Смаженими кабачками й бринзою нині нікого не здивуєш. А якщо поєднати ці два продукти та ще й придумати оригінальну подачу у вигляді суші на шпажках, вийде дуже гарно.

Таку закуску можна готувати хоч у будні, хоч на свята. В сезон кабачків вийде недорого, але дуже красиво. До того ж смачно. Багато часу виготовлення кабачкового суші не займе.

Вам знадобиться:

  • 1 кабачок чи цукіні;
  • 200 г бринзи;
  • 50 г оливкової олії;
  • 1 ч.лож. прованських трав;
  • 0,5 ч.лож. солодкої паприки;
  • бальзамічний соус.
Наріжте цукіні тонкими слайсами

Вимийте і висушіть цукіні паперовим рушником. Овочерізкою зніміть трішки верхньої шкірочки. Починайте нарізати овоч на тонкі слайси. Присипте їх сіллю і дайте стекти соку, який виділиться.

Загорнуті в кабачкові слайси шматочки бринзи наколіть на шпажку

Прямокутний брусочок бринзи розріжте ножем вздовж на дві половини. Кожну з них теж розріжте вздовж. Тепер ріжте впоперек, щоб вийшли величенькі кубики.

В мисочку налийте оливкову олію, додайте прованські трави, солодку паприку й перемішайте. Викладіть кубики бринзи в олійну суміш й добренько обмастіть зусібіч, перевертаючи двома виделками.

Смажте суші на оливковій олії

Візьміть кабачковий слайс, розгорніть на дошці, з одного краю викладіть кубик сиру й загорніть овоч рулетиком. Подібну процедуру повторіть з усіма шматочками цукіні. Візьміть шпажки й наколіть кабачкові суші по 5 штук.

Прикрасьте бальзамічним соусом

Поставте пательню на вогонь. Влийте трішки оливкової олії, розподіліть жир по всій поверхні за допомогою пензлика. Викладіть наші шашлички на розпечену сковорідку й обсмажте з обох боків до появи золотаво-коричневої скоринки.

Перекладіть кабачкові суші на тарілку і збризніть бальзамічним соусом. Тепер можна подавати до столу смачну закуску, що виглядає дуже незвично.

Популярне

Схожі статті

Люблю на застілля готувати запіканки. Це завжди поживно та швидко: картопля з курячою грудкою під сиром

Коли настає час вибору гарячої страви для столу, хочеться знайти щось смачне, ситне і водночас просте в приготуванні. Картопляна запіканка з курячою грудкою під сиром – це саме той ідеальний вибір.

Краще дивитись на зморшки, ніж піти до хірурга: Марічка Падалко, Соломія Вітвіцька проти пластики обличчя?

Дві українські телеведучі, Марічка Падалко та Соломія Вітвіцька, демонструють, що природна краса та зрілість можуть бути настільки ж привабливими, як і молодість, повернена пластичними операціями.

Коли я печу італійське печиво з яблуками та горіхами, то діти чергують на кухні: розлітається ще гарячим

Італійська кухня відома своїми неперевершеними десертами, що підкорюють серця гурманів по всьому світу. Одним із таких кулінарних шедеврів є м'яке печиво з яблуками та волоськими горіхами.