Зелені помідори більше не викидаю: тепер вони йдуть на консервацію. Ділюсь рецептом томатів по-корейськи

Якщо раніше ви завжди позбувались від зелених помідорів, бо вважали, що їх немає куди "приткнути", рішення є! Спробуйте приготувати з них цю просту та дуже смачну закуску

Простий салат із зелених помідорів на зиму точно стане вашою улюбленою закускою. Завдяки цьому рецепту ви можете не викидати неспілі томати, а зробити з них справжню корейську смакоту. Таке частування ідеально доповнить будь-яку страву, а основна перевага такої закрутки полягає в тому, що овочі всередині залишаються сповненими корисних речовин. Отже, берімося до справи!

Інгредієнти:

  • 3 кілограми помідорів;
  • 120 грамів часнику;
  • Зелень – на смак;
  • 3 лаврових листки;
  • 4 горошини запашного перцю;
  • 5 горошин чорного перцю;
  • 2 столові ложки солі;
  • 120 грамів цукру;
  • 120 мілілітрів оцту.

Спосіб приготування:

Для початку помідори потрібно добре помити та нарізати четвертинками. Далі потрібно підготувати зелень. Кріп, петрушку, базилік також добре промийте під проточною водою та перекладіть на окрему тарілку. Далі очистьте та помийте часник і дрібно його наріжте. Помідори пересипте у велику миску, додайте туди ж щойно нарізану зелень і часник.

Почніть готувати салат з помідорів
Почніть готувати салат з помідорів
Додайте до помідорів зелень
Додайте до помідорів зелень

Тепер у цю ж миску додайте перець горошком, лавровий лист, запашний перець, сіль, цукор і оцет. Отриману суміш дуже добре перемішайте та, за бажання, додайте туди гострий перець, якщо полюбляєте пікантні закрутки. Пересипте салат у каструлю. Зверху накрийте її кришкою або тарілкою та придавіть чимось важким. Залиште таку конструкцію на ніч.

Залиште салат на ніч
Залиште салат на ніч

Зранку ви виявите, що салат дав багато соку. Перекладіть овочі у банки та залийте їх рідиною, що вийшла у результаті настоювання. Банки накрийте кришками та простерилізуйте 15-20 хвилин. Потім закрутіть банки та переверніть догори дном. Залиште їх охолонути у ковдрі та зберігайте у підвалі.

Популярне

Схожі статті

Святковий салат “Журавушка”: в радянських кафе він був найдорожчим. Нереальна смакота з простих інгредієнтів

Цей салат чудово пам'ятають ті, хто за радянських часів хоч раз відвідував їдальню чи кафе. Салат "Журавушка" коштував найдорожче, тому його могли замовити не всі. Тепер є можливість спробувати.

Червона помада та короткий топ: Катерина Осадча показала фото зі своєї юності та пригадала початок кар’єри

Катерина Осадча поділилась архівним фото з початку своєї кар'єри. Телеведуча показала, який вигляд вона мала у 2005 році, коли стартувала програма "Світське життя".

Всі шукають цей рецепт пиріжків! Беру картоплю, цибулю й замішую універсальне тісто: смачно та дуже просто

Ароматні пиріжки з картоплею – безпрограшна повсякденна страва, яку легко приготувати вдома. Такі пиріжки сподобаються абсолютно всім. Обов'язково спробуйте!