Потрібно всього 5 інгредієнтів: подруга дуже просила поділитись цим простим рецептом шарлотки. Максимум яблук

Ви можете все життя гадати, ніби не любите солодке. Варто буде скуштувати лише один шматочок цієї шарлотки, як все остаточно зміниться. Готується десерт дуже легко

Все геніальне – просто. Для того, щоб приготувати смачну випічку, не потрібно володіти знаннями та неймовірними кулінарними здібностями. Аби спекти смачний пиріг з яблуками, достатньо запастись мінімальною кількістю інгредієнтів і набратись терпіння. Останнє вам знадобиться, аби дочекатись, поки ніжну шарлотку можна було діставати з духовку. Вдома буде так пахнути, що вам захочеться з’їсти одразу все.

Інгредієнти:

  • Три яйця;
  • 150 грамів борошна;
  • 150 грамів цукру;
  • Дрібка солі;
  • Три яблука.

Спосіб приготування:

Для початку приготуйте всі необхідні для шарлотки продукти. Далі в окрему миску розбийте яйця та додайте до них цукор. Почніть збивати отриману масу до однорідності, а потім – злегка підігрійте на водяній бані або у мікрохвильовці для розчинення цукру.

Почніть готувати яблучний пиріг
Почніть готувати яблучний пиріг

Від наступного кроку залежить, чи вийде пиріг повітряним і ніжним. Отриману масу потрібно збивати вінчиком або найкраще міксером. Збивати потрібно інтенсивно до утворення пишної та щільної маси. Якщо використовуєте міксер, вистачить 5 хвилин на найвищих обертах.

Потрібна консистенція
Потрібна консистенція

Тепер потрібно просіяти борошно та почати порційно додавати його у пишну масу. Перемішуйте обережно за допомогою лопатки – ніяких різких рухів і міксерів. Ваша задача полягає в тому, аби під час замішування тіста зберегти його повітряність.

Почніть замішувати тісто
Почніть замішувати тісто

Далі помийте та наріжте яблука. За бажання, можете очистити їх від шкірки. Наріжте будь-яким улюбленим способом і всипте у тісто. Перемішайте так, аби кожен шматочок яблука був покритий тістом.

Перемішайте тісто з яблуками
Перемішайте тісто з яблуками

Форму діаметром 20 сантиметрів застеліть пергаментом і вилийте у неї тісто. Випікайте пиріг у духовці, розігрітій до 160 градусів, протягом 30-35 хвилин.

Залийте тісто у форму
Залийте тісто у форму

Смачного!

Популярне

Схожі статті

Шурпа: суп з будь-якого м’яса. Узбечка навчила мене і тепер я готую його так, що моїх за вуха не відтягнеш

Шурпа – це ароматний і наваристий суп, який прийшов до нас зі Сходу та Балкан, де його традиційно готують із різних видів м'яса, за винятком свинини.

Біляші з м’ясом більше не готую, знайшла рецепт пиріжків із картоплею: невагоме тісто та ароматна начинка

Рецепт пиріжків із картоплею на сковороді для тих, хто любить швидко та смачно поїсти. Невагоме тісто у поєднанні з ароматною начинкою – це справжній кулінарний шедевр!

Як виглядають усі чоловіки Наталії Могилевської та що відомо про її нового коханого: “Вірю, що він фартовий”

Наталія Могилевська розповіла, що знайшла своє кохання і тепер по-справжньому щаслива. Однак до цього їй не щастило у любовних справах. Дізнайтеся, як виглядають усі чоловіки співачки.