Пиріг в мікрохвильовій печі за 5 хвилин. Коли не має часу – роблю таку вечерю і подаю в чашці кожному

Потрібно щось швидко приготувати, але бутерброди вже не лізуть? Рецепт ситного пирога з курочкою стане в пригоді, тим більше, що на приготування піде всього п'ять хвилин

Мікрохвильова піч – це справжній порятунок, коли майже не має вільного часу. Адже страви готуються швидко, брудного посуду не залишається, і при цьому дуже смачно.

Такий курячий пиріг можуть навчитись готувати навіть підлітки, адже найскладніше в рецепті, це обрати правильний посуд для мікрохвильової печі.

Для приготування страви потрібні наступні інгредієнти:

  • Овочева суміш (30 грамів);
  • Вершкове масло – 1 столова ложка;
  • Пшеничне борошно – 1 чайна ложка;
  • Сушений чебрець – четвертинка чайної ложки;
  • Молоко – 50 мл.;
  • Варене куряче філе – 30 грамів;
  • Сіль – за смаком;
  • Перець – за смаком.

Смачний пиріг із курки в мікрохвильовій печі

Пиріг з куркою
Пиріг з куркою

Овочі потрібно помістити на дно чашки. Для приготування можна взяти овочі власного заморожування, або ж уже підібрану суміш, що продається в магазинах.

Зверху на масу потрібно викласти вершкове масло. Все присипте чебрецем. Тепер відправляємо чашку на 1 хвилину в мікрохвильову піч.

Заморожені овочі
Заморожені овочі

Потім потрібно додати в посудину борошно та ретельно перемішати. Має вийти густа паста. Туди ж додаємо свіже молоко та знову вимішуємо. Консистенція має нагадувати сметану.

Куряче філе
Куряче філе

Куряче філе має бути попередньо відварене. Його нарізаємо на невеликі кубики та додаємо приправи. Для приготування пирога можна також використовувати й копчене філе, тоді страва матиме більше насичений аромат. Масу пересипаємо в чашку та ретельно вимішуємо.

Майбутній пиріг відправляємо в мікрохвильову піч на 2 хвилини. Смачний перекус готовий – насолоджуємось!

Даний рецепт можна доповнювати іншими складовими, які є в холодильнику. Це може бути кусочки оливок чи гіркого перцю, трішки натертого твердого сиру. Проявіть фантазію та легко приготуйте поживний обід за 5 хвилин.

Популярне

Схожі статті

“5 місяців виповнилося”: Володимир Дантес поділився фото підрослого Василя та побажав усім “дитячого” щастя

Володимир Дантес показав свого домашнього улюбленця, якого завів разом із Дашею Кацуріною. Фото пухнастика співак опублікував у своєму Instagram.

Єві Цекало вже 25 років: як виглядає та чим займається донька Лоліти Мілявської — стопами батьків не пішла

Поведінка та соціальна позиція батьків у багатьох родинах мають колосальний вплив на дитину, а, значить, й на її вибір життєвого шляху, і врешті решт, на майбутню долю.

Не рецепт, а скарб! Заварна паска на Великодній стіл: ніжний смак і вершковий аромат — просто ідеально!

Ароматна, солодка, ніжна та водночас волога заварна паска — ідеальна випічка для великого свята. Розповідаємо, як приготувати великодній смаколик.