Чоловік спробував і тепер мене боготворить. Домашні цукерки “Рафаелло” всього за 10 хвилин: швидко і смачно

Коли куштуєш магазинні цукерки "Рафаелло", неможливо й уявити що їх можна приготувати самостійно. Але такий кулінарний рецепт насправді зовсім не важкий

Домашні цукерки з кокосовою стружкою та згущеним молоком стануть прикрасою будь-якого столу. Вони не тільки виглядають естетично красиво, але і мають просто неймовірний смак.

Для приготування цукерок потрібно взяти наступні складові:

  • Мигдаль – 30 штучок;
  • Згущене молоко – 380 грамів;
  • Кокосова стружка – 250 грамів;
  • Масло вершкове 73% – 50 грамів;
  • Екстракт ванілі – половина чайної ложки.
Смачні цукерки "Рафаелло" з кокосовою стружкою
Смачні цукерки Рафаелло з кокосовою стружкою

Смачні цукерки “Рафаелло” з кокосовою стружкою

Приготування десерту розпочинаємо з вершкового масла. Його необхідно розтопити в маленькій каструлі на невеликому вогні.

Масло для цукерок
Масло для цукерок

В окрему тарілку потрібно висипати 200 грамів кокосової стружки. Ще 50 грамів знадобляться трішки пізніше. До суміші додаємо розтоплене масло, ваніль та ретельно все перемішуємо. Має вийти досить густа маса, яку потрібно накрити харчовою плівкою та відправити в холодильник. Якщо прагнете дійсно схожих цукерок “Рафаелло”, обов’язково витримайте масу в холодильнику протягом шести годин.

Тісто на цукерки
Тісто на цукерки

Тепер можна готувати начинку. Мигдаль потрібно залити окропом та залишити в такому стані на п’ять хвилин. Тоді очистити горіх від шкірки буде досить легко. Мигдаль потім потрібно просушити на пательні протягом трьох хвилин.

Перейдемо до формування цукерок. Перед собою поставте тацю з холодною водою, кокосову суміш з холодильника та горіхи.

Цукерки Рафаело
Цукерки Рафаелло

Пальці потрібно опустити в воду та потім відщипнути невелику кількість кокосової маси. Згортаємо в кружечок та робимо заглиблення для горіха. Потім закриваємо цукерку та обвалюємо кульку в кокосовій стружці.

Цукерки зі згущеного молока
Цукерки зі згущенного молока

Готові цукерки “Рафаелло” потрібно викласти на тарілку та відправити в холодильник ще на 2 години. Потім смакуємо та насолоджуємось дивовижним десертом.

Популярне

Схожі статті

Коли хочеться смачно їсти та худнути: тренер порадив приготувати салат “Мітла” з буряком та свіжою капустою

Салат "Мітла" – це не тільки смачна страва, а й спосіб підтримувати здоровʼя органів травлення. Інгредієнти містять багато корисних речовин, що дозволяють піклуватися про здоровʼя просто та смачно.

Як виглядають всі жінки Олександра Пономарьова і чи може Марія Яремчук бути вагітною від нього (ФОТО)

Олександр Пономарьов відомий усім нам як талановитий та іменитий співак. Його яскраві концерти збирають повні зали, а пісні - мільйони прослуховувань. Але що ж відбувається в особистому житті зірки?

На бутерброди замість ковбаси: ніжний паштет з курячої грудки, який і на святковий стіл можна подати

Паштет з курячої грудки, це неймовірно смачна страва, яка внесе різнобарвʼя у будь-який обід або вечерю. Паштет просто готувати, а зі свіжою випічкою чи крутонами він смакує просто ідеально.